kačiču osoliť zvnútra, zvonku, narascovať, piecť v miske z jánskeho skla na 150 st. 4 hodiny (bez nakúkania pod pokrievku, výsledné mäso je mäkké, šťavnaté) pekáč som nemastila, kačka pustí hodne svojej šťavy, po 4 hodinách, ak chcete, dať ešte zapiecť kožu - cícerová socca. 1 a 1/4 hrnčeka cícerovej múky, 1 hrnček vody, soľ, mletá sladká paprika, všetko spolu zmiešať tortovú formu (26 cm) vymazať olejom, dať do vyhriatej rúry na 205 st. na 2 min, aby sa olej rozohrial, potom naliať cesto a piecť ešte 30-35 min. - domáci zaváraný cviklový šalát
kačiču osoliť zvnútra, zvonku, narascovať, piecť v miske z jánskeho skla na 150 st. 4 hodiny (bez nakúkania pod pokrievku, výsledné mäso je mäkké, šťavnaté)
pekáč som nemastila, kačka pustí hodne svojej šťavy, po 4 hodinách, ak chcete, dať ešte zapiecť kožu
- cícerová socca. 1 a 1/4 hrnčeka cícerovej múky, 1 hrnček vody, soľ, mletá sladká paprika, všetko spolu zmiešať
tortovú formu (26 cm) vymazať olejom, dať do vyhriatej rúry na 205 st. na 2 min, aby sa olej rozohrial, potom naliať cesto a piecť ešte 30-35 min.
- domáci zaváraný cviklový šalát