podľa blogu Moje jedlo: 1 šálka celozrnnej špaldovej hladkej múky 1 lyžičku vínneho kameňa (bezfosfátový prášok do pečiva) 1/4 šálky vody 2 vajcia 4 lyžice olivového oleja 125 g bryndze 2 strúčiky cesnaku pór nakrájaný na kolieska mrazená kukurica slaninka oregano olivy mleté čierne korenie
Do misky nasypeme múku a primiešame vínny kameň. Pridáme dve celé vajcia, vodu a olivový olej. Prstami rozdrobíme bryndzu a ostatné suroviny. Vypracujeme cesto, ktoré som naniesla v tvare kruhu na plech s papierom na pečenie, piecť na 180 stupňov asi 15-20 minút
podľa blogu Moje jedlo:
1 šálka celozrnnej špaldovej hladkej múky
1 lyžičku vínneho kameňa (bezfosfátový prášok do pečiva)
1/4 šálky vody
2 vajcia
4 lyžice olivového oleja
125 g bryndze
2 strúčiky cesnaku
pór nakrájaný na kolieska
mrazená kukurica
slaninka
oregano
olivy
mleté čierne korenie
Do misky nasypeme múku a primiešame vínny kameň. Pridáme dve celé vajcia, vodu a olivový olej. Prstami rozdrobíme bryndzu a ostatné suroviny. Vypracujeme cesto, ktoré som naniesla v tvare kruhu na plech s papierom na pečenie, piecť na 180 stupňov asi 15-20 minút
je naozaj výborná 🙂