polku surového karfiolu zmixovať, pridať 3 vajíčka, 14 PL uvarených jačmenných krúpov ( ja som dala variť pol hrnčeka jačmenných krúpov, z uvareného odobrala 14 PL), 100 g strúhaného tvrdého syra, polka Lučiny, 1 pretlačený cesnak, soľ, majoránka - na plech s papierom na pečenie som tvarovala placky hrubé 1 cm, piecť na 180 stupňov 40 min, potom som placky preliala olivovým olejom a nechala zapiecť ešte 10 minút podávané s tuniakom v paradajkovej omáčke
polku surového karfiolu zmixovať, pridať 3 vajíčka, 14 PL uvarených jačmenných krúpov ( ja som dala variť pol hrnčeka jačmenných krúpov, z uvareného odobrala 14 PL), 100 g strúhaného tvrdého syra, polka Lučiny, 1 pretlačený cesnak, soľ, majoránka
- na plech s papierom na pečenie som tvarovala placky hrubé 1 cm, piecť na 180 stupňov 40 min, potom som placky preliala olivovým olejom a nechala zapiecť ešte 10 minút
podávané s tuniakom v paradajkovej omáčke