1 strúhaný kaleráb, 1 malá cuketa, 4 hrste ľadového šalátu, posoliť 1 čl soli, nechať 10 minút postáť, potom prebytočnú vodu vyžmýkať nastrúhať polku mozzarelly, 50 g tvrdého syra, 2 vajíčka, 2 PL ovsených otrúb, dochutiť mletým korením, ja som pridala aj 3 PL domáceho kečupu muffinovú formu vymastiť, vyukladať prosciuttom, naplniť zeleninovou zmesou, piecť na 180 stupňov 30 minút - zeleninové košíky sa dajú spraviť z akejkoľvek kombinácie zeleniny (mne ostal kaleráb, cuketa a ľadový v chladničke🙂 ) - na zahustenie okrem otrúb sa dá použiť múka (špaldová, ovsená...) alebo pomleté ovsené vločky - zmes nesoľte, nakoľko prosciutto je výrazne slané - stačí použiť 1 druh syra (ja som míňala zásoby 😉 )
1 strúhaný kaleráb, 1 malá cuketa, 4 hrste ľadového šalátu, posoliť 1 čl soli, nechať 10 minút postáť, potom prebytočnú vodu vyžmýkať
nastrúhať polku mozzarelly, 50 g tvrdého syra, 2 vajíčka, 2 PL ovsených otrúb, dochutiť mletým korením, ja som pridala aj 3 PL domáceho kečupu
muffinovú formu vymastiť, vyukladať prosciuttom, naplniť zeleninovou zmesou, piecť na 180 stupňov 30 minút
- zeleninové košíky sa dajú spraviť z akejkoľvek kombinácie zeleniny (mne ostal kaleráb, cuketa a ľadový v chladničke🙂 )
- na zahustenie okrem otrúb sa dá použiť múka (špaldová, ovsená...) alebo pomleté ovsené vločky
- zmes nesoľte, nakoľko prosciutto je výrazne slané
- stačí použiť 1 druh syra (ja som míňala zásoby 😉 )