22 / 264
    Raňajková kaša z ovsených a jačmenných vločiek

    do 2,5 dcl mlieku pridať 4 Pl vločiek (ja som kombinovala 2 PL ovsených a 2 PL jačmenných vločiek), 2 PL kokosu, hrsť hrozienok, nechať zovrieť a variť na miernom plameni do zhustnutia
    na osladenie podávané s banánom

    16. jan 2016

    - používam vločky ovsené, jačmenné, pšeničné, ražné, ryžové, amarantové a pohánkové. kombinácii vznikne veľa 🙂
    dosladiť podľa potreby (med, javorový, datľový, slivkový sirup, agave..)
    do kaše si môžete primiešať oriešky (kešu, vlašské, píniové, lieskovce..) , arašidové maslo
    kokos, mandle
    ovocie čerstvé (vrátane kiwi, mango, pomaranč, hrušky, jablká, banán, lichi, mrazené (maliny, ríbezle, černice, jahody), sušené všetkého druhu, čo je dostupné v obchodoch, npr. datle sa daju využiť na dosladenie (to platí aj pre banán), figy, marhule, slivky, brusnice, hrozienka, všeličo 🙂
    semiačka ľanové, tekvicové, chia, goji
    na dochutenie využiť arašidové maslo
    a vytvoriť tak veľké veľké množstvo kombinácii 🙂
    kašu bez ovocia si môžete nechať na noc pripravenú v chladničke na raňajky, ale s ovocím by sa kaša pokazila, lebo ovocie by skyslo

    16. jan 2016