dosladiť podľa potreby (med, javorový, datľový, slivkový sirup, agave..)
do kaše si môžete primiešať oriešky (kešu, vlašské, píniové, lieskovce..) , arašidové maslo
kokos, mandle
ovocie čerstvé (vrátane kiwi, mango, pomaranč, hrušky, jablká, banán, lichi, mrazené (maliny, ríbezle, černice, jahody), sušené všetkého druhu, čo je dostupné v obchodoch, npr. datle sa daju využiť na dosladenie (to platí aj pre banán), figy, marhule, slivky, brusnice, hrozienka, všeličo 🙂
semiačka ľanové, tekvicové, chia, goji
na dochutenie využiť arašidové maslo
a vytvoriť tak veľké veľké množstvo kombinácii 🙂
kašu bez ovocia si môžete nechať na noc pripravenú v chladničke na raňajky, ale s ovocím by sa kaša pokazila, lebo ovocie by skyslo
3 dcl mlieka, 3 PL kukuričnej krupice, 1 čl škorice, v mlieku uvariť krupicu
podľa potreby dosladiť (ja nesladím)