46 / 264
    Cuketová pizza

    1 nastrúhaná cuketa, posoliť, nechať postáť, aby pustila šťavu, dobre vyžmýkať, zmiešať s 200 g nastrúhaného syra (npr.eidam), soľ, korenie na pizzu
    dať piecť do rúry do vymastenej formy na 200 stupňov 10-15 minút, potom uložiť oblohu a dopiecť ešte 10 min

    25. nov 2015

    aj ja ju mam dnes na obed .-) vyborna pizza

    26. nov 2015

    @11moncsike44 ano, vsetky su chutne 🙂 aj karfiolova, tuniakovo-bielkova, otrubova, z tofu 🙂

    26. nov 2015

    @eikenella môžem sa opýtať ako drží formu? Ja som minule robila karfiolovu a total sa nedala ani nabrat odkrojena. Take to bolo mokre ze sa nedala dobre naporcovat 😔

    4. jan 2016

    @zuzkakorienok dobre, drzi formu, nerozpada sa. ja robievam aj karfiolovu, ani s tym nemam problem. karfiolovu zo suroveho karfiolu a cuketovu nechat postat aspon desat minut a dobre vyzmykat treba

    4. jan 2016

    @eikenella ahaaaa, ja som mala recept z uvareneho karfiolu a preto sa mi asi rozpadala uplne, dakujem velmi pekne za radu

    4. jan 2016

    @zuzkakorienok tak ak vies, ze ti dobre pecie rura, tak bude problem tam 🙂 tu v albume mam aj karfiolovu pizzu, mozes skusit podla toho receptu

    4. jan 2016

    Netreba dat do cesta vajce? Bude to drzat v kope? Dakujem.

    23. feb 2017

    @eliska555 pre istotu mozete dat

    23. feb 2017

    Ja som pizzu skusala a bola fakt vynikajuca.Dakujem za super recept.🙂 Chvilu pred dopecenim som na vrch dala surove vajicko a bolo to naozaj dobre.Mozete vyskusat.🙂

    18. mar 2017

    @marianakd super ste to vymysleli 🙂

    22. mar 2017