@lindush123 chuťovo je pizza výborná, rp: 2 bielky vyšľahať na sneh, pridať 1 konzervu tuniaka ( zliať z oleja), hmotu rozotrieť na plech na papier na pečenie, dať oblohu a piect na 180 stupňov 20 minút 🙂
a nech chutí 🙂
to vazne? Musim vyskusat 🙂
Ja som robila len polentovu pizzu (teda okrem klasickej) asi idem v najblizsich dnoch experimentovat 😀
perfektny album, smiem sa spytat, cim je potrete cesto? dakujem🙂
@lenkakika ale co by, nebude 🙂 jedno bude zdravsie (cesto), druhe nezdravsie (kupovany kecup). nabuduce mozes v obchode pozriet nejaky ,,bio,, - ale mne sa velmi rychlo z DMky od Alnatury pokazil v chladnike, tak bol asi fakt kvalitne bio, lebo to sa mi nestalo ani s mojim domacim otvorenym kecupom 😀 aj tak lepsie ako pizza z bielej muky 🙂
a aj tuto na cesto... dakujem