51 / 264
    Bielkovinovo tuniakové pizza cesto

    a aj tuto na cesto... dakujem

    25. sep 2015

    @lindush123 chuťovo je pizza výborná, rp: 2 bielky vyšľahať na sneh, pridať 1 konzervu tuniaka ( zliať z oleja), hmotu rozotrieť na plech na papier na pečenie, dať oblohu a piect na 180 stupňov 20 minút 🙂
    a nech chutí 🙂

    25. sep 2015

    to vazne? Musim vyskusat 🙂

    17. dec 2015

    @zitaje mne chutí veľmi 🙂 aj karfiolové, cuketové, tofu cesto, cesto z ľanových semiačok je také suchšie, a dobré je aj cesto z otrúb

    17. dec 2015

    Ja som robila len polentovu pizzu (teda okrem klasickej) asi idem v najblizsich dnoch experimentovat 😀

    17. dec 2015

    @zitaje tak tú som pre zmenu nerobila ešte ja 🙂

    17. dec 2015

    perfektny album, smiem sa spytat, cim je potrete cesto? dakujem🙂

    3. feb 2016

    @lenkakika dakujem pekne 🙂 moj domaci kecup

    3. feb 2016

    @eikenella bude velky pruser ked dam kupovany?

    3. feb 2016

    @lenkakika ale co by, nebude 🙂 jedno bude zdravsie (cesto), druhe nezdravsie (kupovany kecup). nabuduce mozes v obchode pozriet nejaky ,,bio,, - ale mne sa velmi rychlo z DMky od Alnatury pokazil v chladnike, tak bol asi fakt kvalitne bio, lebo to sa mi nestalo ani s mojim domacim otvorenym kecupom 😀 aj tak lepsie ako pizza z bielej muky 🙂

    3. feb 2016