253 / 275
    Malinový cheesecake dvojfarebný

    mozem poprosist recpet a hlavne ako robite krem a kolko to tuhne, som začiatočnik 🙂 dakujeeem

    5. jan 2019

    Aj mna zaujima recept,dakujem

    5. jan 2019

    @lauritka
    @engie35 piekla som ho už dávnejšie, v zásade som použila 200 g mletých keksov, 100 g masla, natlačila do vymastenej formy kruhovej 26 cm, piekla na 180 st. asi 1 min. ako plnku dávam 750 g kadečoho (tu bola kombinácia 500 g jemný tvaroh, 25 g mascarpone, 2 celé vajíčka zamiešať do toho, cukor podľa chuti, ak je husté, torchu sladkej smotany). do 1/3 som primiešala kakao a lyžicovala kruhy. 2-3 PL bielej hmoty, do stredu 1 PL kakaovej hmoty. piekla na 16 st. asi 40-5 min, kým sa to neupečie, stred ostáva stále tak mierne trasľavý
    po upečení a vychladnutí navrch som dala rozmixované uvarené ovocie s v 100 ml vody rozmiesaný zlatý klas...alebo sa dá použiť želatína, bude ovocie čírejšie.
    v albume je veľa rôznych kombinácii koláčov, cheesecakeov, použijem pri receptoch to, čo je aktuálne doma 🙂

    5. jan 2019