231 / 275
    Fit medovo-gaštanový cheesecake

    https://varecha.pravda.sk/recepty/fit-gastanovo...

    Suroviny
    Na korpus: 200 g rozmixované vločky ovsené, 2-3 PL med, 1 PL kakao, 1 PL pyré gaštanové, 1 PL olej kokosový, 1 PL
    pyré jablkové
    Na plnku:
    500 g tvaroh jemný, 200 g (smotanová nátierka, cream cheese, ja som použila jogurt), 200 g pyré gaštanové, 4 PL med, 2 ks
    vajcia
    Na ozdobu: kakao, orechy

    Postup prípravy
    Všetky suroviny na korpus spolu poriadne rozmiešame. Hotové cesto zatlačíme rukou na spodok veľkej tortovej formy vystlatej papierom na pečenie. Korpus pečieme 10 minút pri 160 stupňoch. V miske zmiešame všetky suroviny na plnku dohromady (v prípade hrudiek ich spolu aj rozmixujeme). Vzniknutú plnku vylejeme na sčasti upečený korpus. Cheesecake následne pečieme 60 minút pri 160 stupňoch, dokým vrch nezačne chytať zlatistú farbu. Následne ho vyberieme, posypeme kakaom, orechami a odložíme ho do chladničky.

    29. nov 2017