Suroviny Na korpus: 200 g rozmixované vločky ovsené, 2-3 PL med, 1 PL kakao, 1 PL pyré gaštanové, 1 PL olej kokosový, 1 PL pyré jablkové Na plnku: 500 g tvaroh jemný, 200 g (smotanová nátierka, cream cheese, ja som použila jogurt), 200 g pyré gaštanové, 4 PL med, 2 ks vajcia Na ozdobu: kakao, orechy
Postup prípravy Všetky suroviny na korpus spolu poriadne rozmiešame. Hotové cesto zatlačíme rukou na spodok veľkej tortovej formy vystlatej papierom na pečenie. Korpus pečieme 10 minút pri 160 stupňoch. V miske zmiešame všetky suroviny na plnku dohromady (v prípade hrudiek ich spolu aj rozmixujeme). Vzniknutú plnku vylejeme na sčasti upečený korpus. Cheesecake následne pečieme 60 minút pri 160 stupňoch, dokým vrch nezačne chytať zlatistú farbu. Následne ho vyberieme, posypeme kakaom, orechami a odložíme ho do chladničky.
https://varecha.pravda.sk/recepty/fit-gastanovo...
Suroviny
Na korpus: 200 g rozmixované vločky ovsené, 2-3 PL med, 1 PL kakao, 1 PL pyré gaštanové, 1 PL olej kokosový, 1 PL
pyré jablkové
Na plnku:
500 g tvaroh jemný, 200 g (smotanová nátierka, cream cheese, ja som použila jogurt), 200 g pyré gaštanové, 4 PL med, 2 ks
vajcia
Na ozdobu: kakao, orechy
Postup prípravy
Všetky suroviny na korpus spolu poriadne rozmiešame. Hotové cesto zatlačíme rukou na spodok veľkej tortovej formy vystlatej papierom na pečenie. Korpus pečieme 10 minút pri 160 stupňoch. V miske zmiešame všetky suroviny na plnku dohromady (v prípade hrudiek ich spolu aj rozmixujeme). Vzniknutú plnku vylejeme na sčasti upečený korpus. Cheesecake následne pečieme 60 minút pri 160 stupňoch, dokým vrch nezačne chytať zlatistú farbu. Následne ho vyberieme, posypeme kakaom, orechami a odložíme ho do chladničky.