214 / 275
    Raffaelo torta

    10 bielok vyšľahať so štipkou soli a a 330 g kryštálového cukru na tuhý sneh, potom po 1 zamiešať žĺtka. Následne zľahka pridať 200 g polohrubej múky a 160 g mleté madle
    piecť na 170 st. 40-45 min. v cca 26 cm tortovej forme vymastenej alebo s papierom na pečenie
    plnka: 1 konzerva kokosového mlieka
    nad parou stopiť 200 g bielej čokolády s 3 PL kokosového mlieka z konzervy, po vychladnutí zmiešať s rozmixovaným 250-300 g cream cheese, 500 ml sladkej šľahačkovej smotany vyšľahať a zmiešať s predošlou zmesou, dochutiť práškovým chukrom podľa chuti
    -podľa potreby, aby bola plnka dostatočne hustá vymixovať creme ole vanilkový /cca pol balíka, prípade 1 celý, slúži ako stužovač)
    - dobre vychladnutý korpus prekrojiť na 3x, plniť
    pre lepšie sviežosť do 1 vrstvy použiť mrazené ovocie (ja som dala maliny), alebo pripraviť fruttafill - ovocie mrazené rozpustiť v hrnci s trochou vody, cukrom kryštálovým a na zahustenie buď puding vanilkový alebo škrob (je to vlastne ovocný puding, puding rozmiešať v troche vody)
    ozdobiť kokosom, kupovanými raffaelo, hoblinkami bielej čokolády

    1. sep 2017

    a este je moznost, aby korpusy neboli casom suche, ich popolievat kokosovým mliekom z konzervy

    3. sep 2017