10 bielok vyšľahať so štipkou soli a a 330 g kryštálového cukru na tuhý sneh, potom po 1 zamiešať žĺtka. Následne zľahka pridať 200 g polohrubej múky a 160 g mleté madle piecť na 170 st. 40-45 min. v cca 26 cm tortovej forme vymastenej alebo s papierom na pečenie plnka: 1 konzerva kokosového mlieka nad parou stopiť 200 g bielej čokolády s 3 PL kokosového mlieka z konzervy, po vychladnutí zmiešať s rozmixovaným 250-300 g cream cheese, 500 ml sladkej šľahačkovej smotany vyšľahať a zmiešať s predošlou zmesou, dochutiť práškovým chukrom podľa chuti -podľa potreby, aby bola plnka dostatočne hustá vymixovať creme ole vanilkový /cca pol balíka, prípade 1 celý, slúži ako stužovač) - dobre vychladnutý korpus prekrojiť na 3x, plniť pre lepšie sviežosť do 1 vrstvy použiť mrazené ovocie (ja som dala maliny), alebo pripraviť fruttafill - ovocie mrazené rozpustiť v hrnci s trochou vody, cukrom kryštálovým a na zahustenie buď puding vanilkový alebo škrob (je to vlastne ovocný puding, puding rozmiešať v troche vody) ozdobiť kokosom, kupovanými raffaelo, hoblinkami bielej čokolády
10 bielok vyšľahať so štipkou soli a a 330 g kryštálového cukru na tuhý sneh, potom po 1 zamiešať žĺtka. Následne zľahka pridať 200 g polohrubej múky a 160 g mleté madle
piecť na 170 st. 40-45 min. v cca 26 cm tortovej forme vymastenej alebo s papierom na pečenie
plnka: 1 konzerva kokosového mlieka
nad parou stopiť 200 g bielej čokolády s 3 PL kokosového mlieka z konzervy, po vychladnutí zmiešať s rozmixovaným 250-300 g cream cheese, 500 ml sladkej šľahačkovej smotany vyšľahať a zmiešať s predošlou zmesou, dochutiť práškovým chukrom podľa chuti
-podľa potreby, aby bola plnka dostatočne hustá vymixovať creme ole vanilkový /cca pol balíka, prípade 1 celý, slúži ako stužovač)
- dobre vychladnutý korpus prekrojiť na 3x, plniť
pre lepšie sviežosť do 1 vrstvy použiť mrazené ovocie (ja som dala maliny), alebo pripraviť fruttafill - ovocie mrazené rozpustiť v hrnci s trochou vody, cukrom kryštálovým a na zahustenie buď puding vanilkový alebo škrob (je to vlastne ovocný puding, puding rozmiešať v troche vody)
ozdobiť kokosom, kupovanými raffaelo, hoblinkami bielej čokolády