2 balenia podlhovastých piškót, 2 balenia Mascarpone po 250 g, 150 ml uvarenej kávy, 4 PL práškového cukru, 5 PL Amaretta, 8-9 PL vaječného koňaku, 250 ml smotany na šľahanie, kakao na posypanie 1. Uvaríme silnejšiu kávu, necháme ju vychladnúť a po vychladnutí do nej pridáme Amaretto. 2. Vyšľaháme šľahačku z čistej smotany (bez stužovača) a odložíme do chladničky. 3. Vymiešame Mascarpone s cukrom, prilejeme vaječný koňak, a nakoniec pridáme vyšľahanú šľahačku, Všetko spolu zmiešame a máme pripravený krém na natieranie piškót. 4. Do podlhovastej misy rozmerov 20x35 cm poukladáme piškóty, pokvapkáme kávou s Amarettom (nesmieme polievať), potrieme polovicou krému, a postup opakujeme. 5. Vrch posypeme čistým kakaom, nechať odležať najlepšie cez noc
2 balenia podlhovastých piškót, 2 balenia Mascarpone po 250 g, 150 ml uvarenej kávy, 4 PL práškového cukru, 5 PL Amaretta, 8-9 PL vaječného koňaku, 250 ml smotany na šľahanie, kakao na posypanie
1. Uvaríme silnejšiu kávu, necháme ju vychladnúť a po vychladnutí do nej pridáme Amaretto.
2. Vyšľaháme šľahačku z čistej smotany (bez stužovača) a odložíme do chladničky.
3. Vymiešame Mascarpone s cukrom, prilejeme vaječný koňak, a nakoniec pridáme vyšľahanú šľahačku, Všetko spolu zmiešame a máme pripravený krém na natieranie piškót.
4. Do podlhovastej misy rozmerov 20x35 cm poukladáme piškóty, pokvapkáme kávou s Amarettom (nesmieme polievať), potrieme polovicou krému, a postup opakujeme.
5. Vrch posypeme čistým kakaom, nechať odležať najlepšie cez noc