400 g pomletých ovsených vločiek, 80 g brezového cukru, 200 g mäkkého masla, 2 žĺtka, 2 lyžice karobu, 1 čl prášok do pečiva Vločky v suchom stave rozmixovať, pridať cukor, karob, žĺtka, zmäknuté maslo, vypracujeme cesto, ktoré odložíme na 30 minút do chladničky./mrazniťky, aby sa dalo strúhať (ak sa vám nechce čakať, dá sa spodná vrstva natlačiť prstami do formy, horná pomrviť) plnka: 500 g hrudkovitý tvaroh, 2 ks bielka, cukor, vanilka Polovica stuhnutého cesto strúhať na okách veľkého strúhadla (nezmrazené cesto sa lepí), následne tvarohová vrstva, vrchná vrstva piekla som vo vymastenej okrúhlej forme na tortu 26 cm piecť na 180 stupňov cca 20 minút
400 g pomletých ovsených vločiek, 80 g brezového cukru, 200 g mäkkého masla, 2 žĺtka, 2 lyžice karobu, 1 čl prášok do pečiva
Vločky v suchom stave rozmixovať, pridať cukor, karob, žĺtka, zmäknuté maslo, vypracujeme cesto, ktoré odložíme na 30 minút do chladničky./mrazniťky, aby sa dalo strúhať
(ak sa vám nechce čakať, dá sa spodná vrstva natlačiť prstami do formy, horná pomrviť)
plnka: 500 g hrudkovitý tvaroh, 2 ks bielka, cukor, vanilka
Polovica stuhnutého cesto strúhať na okách veľkého strúhadla (nezmrazené cesto sa lepí), následne tvarohová vrstva, vrchná vrstva
piekla som vo vymastenej okrúhlej forme na tortu 26 cm
piecť na 180 stupňov cca 20 minút
od luciferova