@adkat13 ahoj, z anglicka sme dostali bonbonieru. velmi tematicky sa mi hodila 😀
recept: piskota podla zvyku, ja som robila jedno piskotove cesto a dve kakaove
plnka: 2 ks karamelový puding (vyborny bol inak svk dobry kuchar, tak nejako), 500 ml mlieko, 1 ks karamelové salko, 250 gramov maslo
Z mlieka a pudingov uvaríme krém a necháme vychladnúť, karamelové salko vyšľaháme s maslom, do toho postupne zašľaháme puding, bez pridávania cukru
plnenie: piskota, amarretom pokropit, potriet karamelovym salkom, potom plnka a mrazene ovocie (pouzivala som kysle cucoriedky ako kontrast)
tortu obtriet ganache: 150 g mliečnej čokolády, 150 ml smotana na šľahanie, 50 g maslo
Čokoládu necháme rozpustiť v šľahačke a vychladnuté vyšľaháme s maslom, potrieme tým tortu, ako s ganache.
a na vrch ozdobnou spičkou zvysok plnky
@eikenella recept prosím 🙂 a odkiaľ sú tie srdiečka? ďakujem 🙂