podľa Angie bakes, klasické už ani nebudme robiť 🙂
230 g hladkej múky 25 g kakaa 200 g masla 100 g práškového cukru pol balíka kypriaceho prášku 1 lyžička vanilkového extraktu kyslejší džem na plnenie
V mise si zmiešame múku s kakaom, cukrom a kypriacim práškom. Pridáme maslo a vanilkový extrakt a spracujeme na pevné cesto. Zabalíme do potravinárskej fólie a uložíme na pol hodinu do chladničky. Rúru zapneme na 170°C, cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme ľubovoľné tvary. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na cca 12-15 min, treba to kontrolovať. Vyberieme a necháme vychladnúť a potom zlepujeme džemom.
podľa Angie bakes, klasické už ani nebudme robiť 🙂
230 g hladkej múky
25 g kakaa
200 g masla
100 g práškového cukru
pol balíka kypriaceho prášku
1 lyžička vanilkového extraktu
kyslejší džem na plnenie
V mise si zmiešame múku s kakaom, cukrom a kypriacim práškom. Pridáme maslo a vanilkový extrakt a spracujeme na pevné cesto. Zabalíme do potravinárskej fólie a uložíme na pol hodinu do chladničky. Rúru zapneme na 170°C, cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme ľubovoľné tvary. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na cca 12-15 min, treba to kontrolovať. Vyberieme a necháme vychladnúť a potom zlepujeme džemom.