Tuto som robila aj ja... 😉 mnaaam ...
korpus: 2x 150 g mletý mak, 2 x 5 vajíčok, 2 x 4 PL mleté mandle, 2 x 2 lyžice kukur. škrobu, 2 x 80 g kryšt. cukru, 2 x 2 čl prášok do pečiva
- korpusy pečieme zvlášť, celé vajíčka vyšľahať s cukrom, potom pridať ostatné ingrediencie, piecť v tort. forme 26 cm vystlanej papierom na 190 st. 30 min.
- plnka:
250 g mascarpone, 250 g jemný tvaroh, 250 g masla, 3 citróny, 280 g kryšt. cukru, 1 liter mlieka, 4 balíčky vanilk. pudingového prášku, ovocie
- do hrnca dať mlieko, pridať nastrúhanú citr. kôru a šťavu z 3 citrónov, pudingové prášky, metličkou dobre premiešať a uvariť puding
- mixérom vyšľahať maslo s cukrom, po lyžiciach pridávať puding dobre vychladnutý, pridáme tvaroh s mascarpone a dobre prešľaháme.
vrstvíme korpus, plnka, ovocie, plnka, korpus, plnka okolo torty
- recept podľa Angie bakes, veľmi svieža a chutná torta 🙂
A bezlepkova 😉
mňam, iste bola prudko jedlá... 🙂
Nádherná prosím nájdem niekde recept? Ďakujem