169 / 275
    Maková torta s tvarohovo-citrónovým krémom

    Nádherná prosím nájdem niekde recept? Ďakujem

    7. nov 2016

    Tuto som robila aj ja... 😉 mnaaam ...

    7. nov 2016

    korpus: 2x 150 g mletý mak, 2 x 5 vajíčok, 2 x 4 PL mleté mandle, 2 x 2 lyžice kukur. škrobu, 2 x 80 g kryšt. cukru, 2 x 2 čl prášok do pečiva
    - korpusy pečieme zvlášť, celé vajíčka vyšľahať s cukrom, potom pridať ostatné ingrediencie, piecť v tort. forme 26 cm vystlanej papierom na 190 st. 30 min.

    - plnka:
    250 g mascarpone, 250 g jemný tvaroh, 250 g masla, 3 citróny, 280 g kryšt. cukru, 1 liter mlieka, 4 balíčky vanilk. pudingového prášku, ovocie
    - do hrnca dať mlieko, pridať nastrúhanú citr. kôru a šťavu z 3 citrónov, pudingové prášky, metličkou dobre premiešať a uvariť puding
    - mixérom vyšľahať maslo s cukrom, po lyžiciach pridávať puding dobre vychladnutý, pridáme tvaroh s mascarpone a dobre prešľaháme.
    vrstvíme korpus, plnka, ovocie, plnka, korpus, plnka okolo torty
    - recept podľa Angie bakes, veľmi svieža a chutná torta 🙂

    7. nov 2016

    A bezlepkova 😉

    7. nov 2016

    mňam, iste bola prudko jedlá... 🙂

    6. feb 2017

    @zuzu097 bola, bola 😀

    6. feb 2017