korpus: 125 g cukru, 125 g špaldovej múky, 2 vajcia, 1 KL kakaa, 1/2 dcl roztopeného kokosového oleja( alebo masla/oleja), 1/2 dcl vody, 1/2 balíka kypriaceho prášku do pečiva
- bielka vyšľahať s cukrom, pridať žĺtky, vodu, olej a múku s kypriacim práškom, kakao
- do tortovej formy (moja 26 cm), piecť na 180 st. cca 15-20 min.
plnka: 500 g tvarohu, 500 g bieleho jogurtu, v 150 ml vody rozmiesať 1 balík želatíny, primiešať do tvarohu s jogurtom, dosladiť cukrom, naniesť na korpus, tak zachladiť do chladničky
- navrch poukladať ovocie, zaliať želatínou 500 ml pripravenou podľa návodu, nechať cez noc stuhnúť
poprosím receptík