6 bielok rozšľahať, potom pridať 170 g cukru (trstinový, brezový, kokosový), vyšľahať na tuhú hmotu, po jednom postupne pridať 6 žĺtok a následne 6 PL roztopeného kokosového oleja. Na záver metličkou jemne vmiešať 140 g špaldovej múky (použila som hladkú bielu a 40 g karobu/kakaa), cesto vyliat do formy na pečenie (ja som do tortovej 26 cm s papierom na pečenie, alebo vymastenej formy), piecť na 180 st. 20 - 25 min.
plnka: 500 g jemného tvaru zmiešať s cca 100 g bieleho hustého jogurtu, dosladiť podľa chuti
čerešnová vrstva: čerstvé/mrazené/zavárané čerešne, ja som len uvarila čerešnový kompót s 1 balíkom vanilkového pudingu, v zdravšej verzii, naukladať na tvarohovú vrstu čerešne a zaliať želatínou/agarom (buď čistou, alebo rozmixovať trochu ovocia, aby sa potom voda zafarbila, v ktorej sa želatína rozrába)
@sislik23 ja vzdy pridam 😉
Vyzera mnamozne 😉👍
Nepodelis sa o recept prosim a dakujem 😋