250 g mrazené gaštanové pyré zmiešať so 60 g pomletých orechov (dala som kešu) a 100 g pomleté ovsené vločky (alebo ovsená múka) zmes dobre premiešať, natlačiť do 26 cm tortovej formy, na to navrstviť mrazené ovocie (použila som ríbezle) v 150 ml horúcej vody rozmiešať 1 balík želatíny ( 1 PL to bola) a 5 PL trstinového cukru, potom túto zmes zmiešať s 250 g mascarpone, 200 g tvarohu a 200 g bieleho jogurtu, zmesou zaliať gaštanový korpus, nechať cez noc stuhnúť v chladničke
inšpirované podľa fb stránky Moje jedlo
250 g mrazené gaštanové pyré zmiešať so 60 g pomletých orechov (dala som kešu) a 100 g pomleté ovsené vločky (alebo ovsená múka)
zmes dobre premiešať, natlačiť do 26 cm tortovej formy, na to navrstviť mrazené ovocie (použila som ríbezle)
v 150 ml horúcej vody rozmiešať 1 balík želatíny ( 1 PL to bola) a 5 PL trstinového cukru, potom túto zmes zmiešať s 250 g mascarpone, 200 g tvarohu a 200 g bieleho jogurtu, zmesou zaliať gaštanový korpus, nechať cez noc stuhnúť v chladničke