plech 30x40 cm, 6 bielok vyšľahať s 5 PL cukru podľa preferencie, po jednom primiešať 6 žĺtok, potom pridať 2 PL karobu /kakaa a 1 čl bezfosfátový prášok do pečiva, cesto vyliať na plech s papierom na pečenie a piecť na 180 st. 20 min, este teple zrolovať a nechať vychladnúť plnka: 200 ml smotany na šľahanie, 200 g tvarohu, 1 konzerva salko, na zahustenie 1 creme ole vanilkovy (tuto plnku mozete vyuziť do klasickej narodeninovej torty, ak budete niekedy piect pre niekoho, kto si na zdravu stravu nepotrpi a ma rad chut salca 🙂 ) A pre zdravu verziu naplnit roládu tvarohom s jogurtom, mrazeným ovocím a dosladiť podla chuti
plech 30x40 cm, 6 bielok vyšľahať s 5 PL cukru podľa preferencie, po jednom primiešať 6 žĺtok, potom pridať 2 PL karobu /kakaa a 1 čl bezfosfátový prášok do pečiva, cesto vyliať na plech s papierom na pečenie a piecť na 180 st. 20 min, este teple zrolovať a nechať vychladnúť
plnka: 200 ml smotany na šľahanie, 200 g tvarohu, 1 konzerva salko, na zahustenie 1 creme ole vanilkovy (tuto plnku mozete vyuziť do klasickej narodeninovej torty, ak budete niekedy piect pre niekoho, kto si na zdravu stravu nepotrpi a ma rad chut salca 🙂 )
A pre zdravu verziu naplnit roládu tvarohom s jogurtom, mrazeným ovocím a dosladiť podla chuti