100g mletých mandlí, 70 g pudingu (použila som vanilkový), 80 g medu, 1 PL bezfosfátového prášku do pečiva (vínny kmeň), 1 PL škorice, 1 na veľkých okách postrúhané jablko, 2 vajcia, 2 hrste hrozienok, 250g tvarohu (použila som hrudkovitý), 1 biely jogurt 150g (použila som domáci) ovocie
Postup: Celé vajcia s medom vyšľaháme do peny, pridáme nastrúhané jablkom pudingový prášok, škoricu, mleté madle, prášok do pečiva, potom tvaroh, jogurt a hrozienka, dobre premiešame a vylejeme do menšieho pekáča alebo do tortovej formy. Ja som použila koláčovú formu so zvlneným okrajom (premer 30 cm). Pečieme na 180 st.30-35 min. kým nie sú hnedé okraje.
100g mletých mandlí, 70 g pudingu (použila som vanilkový), 80 g medu, 1 PL bezfosfátového prášku do pečiva (vínny kmeň), 1 PL škorice, 1 na veľkých okách postrúhané jablko, 2 vajcia, 2 hrste hrozienok, 250g tvarohu (použila som hrudkovitý), 1 biely jogurt 150g (použila som domáci)
ovocie
Postup:
Celé vajcia s medom vyšľaháme do peny, pridáme nastrúhané jablkom pudingový prášok, škoricu, mleté madle, prášok do pečiva, potom tvaroh, jogurt a hrozienka, dobre premiešame a vylejeme do menšieho pekáča alebo do tortovej formy. Ja som použila koláčovú formu so zvlneným okrajom (premer 30 cm). Pečieme na 180 st.30-35 min. kým nie sú hnedé okraje.
recept zo stránky: https://www.facebook.com/833897606636595/photos...