86 / 275
    Tvarohový koláč s korpusom zo špaldových pukancov

    50 g špaldových pukancov (dajú sa bežne kúpiť v DMke alebo v obchode so zdravou výživou, ale už aj v hypermarketoch) zmiešať s 1 popučeným banánom
    hmotu vtlačiť do malej formy na pečenie (ja som do ráfika 20x15cm),
    plnka: 300 g tvarohu zmiešať so 4 PL hustého bieleho jogurtu (aby plnka neskôr netiekla), pridať 60 g kokosu, 1 odmerkou proteínu (nemusí byť), 2 PL medu (alebo iné sladidlo podľa preferencie), vyliať na pukancovú vrstvu
    poleva: podľa veľkosti formy rozpustiť nad parou 50-100 g tmavej čokolády (ja som dala 42%) s 2-4 PL mlieka
    nechať v chladničke stuhnúť
    - z knižky fitrecepty II, originál recept korpus bol z ryžových chlebíkov

    29. jan 2016

    @eikenella vyzerá to výborne, vďaka! 👌

    29. jan 2016

    @dizu je naozaj chutný a u nás sa už zjedol 😀 zajtra môžem znova niečo piecť 🙂

    29. jan 2016

    @eikenella ahoj aky protein pouzivas? Dakujem

    29. jan 2016

    @ella282 ja mam obycajny vanilkovy z DMky 🙂

    29. jan 2016

    Diky.

    30. jan 2016

    Dievcata,co ine by som dala na spodok? Nic tsketo nemam...

    3. feb 2016

    @amima no na nepecene ma nenapada nic, na pecene nejaky korpus z ovsenych vlociek, ale to uz bude potom cheesecake

    3. feb 2016