6 / 275
    Malinový brownies

    Mozem receptik?

    10. jan 2016

    @bejuskalacinko pravda, pod kazdu fotku pridavam recept, len trochu neskor. ale toto je z kuchyne lidla od polakovej

    10. jan 2016

    Dakujem pekne

    10. jan 2016

    ako sa ti to pacilo, ja som ho robila v lete a este mesiac sme dojedali som dvojitu davku robila.navrchu máš čo?

    10. jan 2016

    čokoládový korpus: 100 g kryštálového cukru a 100 g masla rozpustiť v miske vo vodnom kúpeli. pridať 200 g 52% čokolády nasekanej na menšie kúsky, za občasného miešanie nechať rozpustiť a vychladnúť. Do vychladnutej zmesi po jednom metličkou zašľahávať 4 vajíčka izbovej teploty (aby sa nezrazili), potom po lyžiciach pridať 3 lyžice hladkú múku
    tortovú formu vystlať papierom na pečenie, piecť na 180 stupňov 20-30 min
    - na fotke je tortová formy srdce 17 cm, stačí spraviť cesto len z polovičnej dávky
    plnka: 250 g tvarohu, 250 g mascarpone spolu vyšľahať na nízkych otáčkach, na rozriedenie hmoty priliať 100 g nevyšľahanej 30 % smotany, 1 vanilínový cukor a 1 PL pomarančovej kôry
    krém z ovocia: mrazené ovocie (asi 200 g do mojej 17 cm formy) nechať rozpustiť v hrnci, potom priliať v 100 ml vody rozpustených vanilkový puding, miešať a uvariť hustý ovocný krém (podľa kyslosti- sladkosti ovocia pridať aj cukor)
    - nechať cez noc stuhnúť v chladničke
    - recept A.Polákovej Kuchyňa Lidla

    10. jan 2016

    @jkatarina nám chutil, robila som pre návštevu dnešnú, len 17 cm tortovú formu a už ho niet 🙂 na vrchu je mrazené ovocie s pudingom rozpusteným vo vode a uvarených na ovocné krém. a vám prečo nechutil?

    10. jan 2016

    @eikenella nie ze nechutil bolo ho velmi vela a ja som prvý krat robila taketo niečo silno čokoladove a sýte to bolo riadne

    10. jan 2016

    @jkatarina jaj, jasne, ved dvojnasobnu davku. tak toho bolo pozehnane 🙂

    10. jan 2016

    Bol vynikajuci,dakujeme :-*

    11. jan 2016
    11. jan 2016