na dno tortovej formy dať tenkú vrstvu medu, na to poukladať nakrájané ovocie (ja som mala ešte mrazenú rebarboru a jahody 🙂), posypať kokosovým cukrom, škoricou a pomarančovou kôrou a zaliať cestom: 3 vajíčka vyšľahať so 6 PL kokosového cukru (alebo iného podľa obľúbenosti), pridať 170 g roztopeného masla, potom vmiešať 70 g špaldovej hladkej múky, 30 g mletých mandlí, 70 g kokosu, 1 čl vínneho kmeňa (prášok do pečiva), 1 čl mletej vanilky, piecť na 180 stupňov 35 minút, po vychladnutí preklopiť na tanier
na dno tortovej formy dať tenkú vrstvu medu, na to poukladať nakrájané ovocie (ja som mala ešte mrazenú rebarboru a jahody 🙂), posypať kokosovým cukrom, škoricou a pomarančovou kôrou a zaliať cestom:
3 vajíčka vyšľahať so 6 PL kokosového cukru (alebo iného podľa obľúbenosti), pridať 170 g roztopeného masla, potom vmiešať 70 g špaldovej hladkej múky, 30 g mletých mandlí, 70 g kokosu, 1 čl vínneho kmeňa (prášok do pečiva), 1 čl mletej vanilky, piecť na 180 stupňov 35 minút, po vychladnutí preklopiť na tanier
inšpirácia na recept: https://www.modrykonik.sk/blog/sipocka/album/co...
cesto je chuťovo veľmi lahodné, treba skúsiť aj s iným ovocím 🙂