korpus: 200 g pomletých ovsených vločiek, 100 g rozpusteného masla, 1 čl vanilky, 50 g brezového cukru, všetky spolu zmiešať, natlačiť prstami do vymastenej tortovej formy (26 cm, vytiahnuť aj trošku na kraje)a piecť na 180 stupňov 10 minút (podľa užívateľky luciferova)
- tekvicové pyré: 1 stredne veľkú bielu domácu tekvicu ošúpať, napariť 20 minút do mäkka, potom rozmixovať, pridať trošku vody, cukor 2-3 PL podľa chuti, 1 vajíčko, 1 balík kakaového pudingu, pomiešať, vyliať na upečený korpus a piecť na 180 stupňov cca 20 minút
- cream cheese plnka: 1 balenie 5% cream cheese ( z lidlu), 150 g tvarohu, 100 g bieleho jogurtu, 1 vajíčko (alebo 2, ak chcete pevnejšiu konzistenciu), med ( asi 5 PL) podľa chuti, všetko zmiešať, naliať na tekvicovú vrstvu a piecť na 180 stupňov cca 50 min, stred ostane taký trasľavý, ale v chladničke ešte dotuhne
- orechy: na panvicu 2 PL medu, 1 PL cukru, nechať skaramelizovať a obaliť v tomto vlašské orechy
inšpirácia na recept u @katkadr https://www.modrykonik.sk/blog/katkadr/album/ke...
u mňa v upravenej verzii 🙂
Ale krasne sa ti podaril..
@kuklovasimona páči sa 🙂
@katkadr ďakujem, hlavne ho je dosť, zajtra nemusím piecť 🙂
dakujem 🙂 pojdem zajtra vyskusat 🙂
@kuklovasimona tak nech chuti 🙂
mozem poprosit recept 🙂 dakovala