44 / 275
    Jesenný tvarohový koláč
    Komentár bol odstránený

    cesto: 150 g hladká špaldová múka, 30 g cukor brezový(sladidlo, alebo iný cukor), 80 g maslo/kokosový olej, vajíčko, cesto vymiesiť, roztlačiť do vymastenej formy na pečenie, vyvýšiť aj na okraje, piecť na 180 stupňov 10 min.
    plnka: 500 g jemný tvaroh, 150 g biely jogurt, 5 PL medu, 2 vajíčka
    ovocie podľa chuti
    piecť na 180 stupňov okolo 45 min. (sledovať)

    25. okt 2015

    pre tých, ktorí majú radi sladšie, pridať o 30-40 g cukru viac do cesta, pre nesladkých stačí aj 30 g 🙂

    26. okt 2015

    ked sa cesto pecie na zaciatku, a potom este s plnkou nie je tvrde? vzdy ked robim nejaky taky kolac, mam cesto dost tvdre ☹ a neviem preco

    23. jan 2016

    @apleton ale ano, cesto je potom vzdy suchsie, aj ked su korpusy z vlociek npr.

    23. jan 2016

    prosím ťa, to maslo si dávala roztopené alebo zmäknuté ?

    10. jún 2016

    @aneta8875 roztopene davam z mikrovlnky, ale ked si ho stihnes vybrat v predstihu, ze dobre omakne, bude stacit

    10. jún 2016

    ok,ďakujem, idem akurát skúšať, ja som začiatočník,takže preto možno blbé otázky :D treba si dať pri tomto koláčiku na niečo pozor, čo by som mohla pokaziť?

    10. jún 2016

    @aneta8875 asi nic, len tolko, ze chutnejsi kolac je posypkovy, v tomto albume posledna foto. Velmi jednoduchy, velmi chutny 🙂

    10. jún 2016