250 g uvarenej červenej fazule (120 g v suchom stave), 1/2 hrnčeka vločiek, 1 banán, 2 PL kakaa, 1/2 hrnčeka datlí, 2 vajcia, med/agave sirup podľa chuti, 1 čl bourbon vanilka ( z DMky), 100-150 g jablkové pyré, do cesta primiešať hrsť hrozienok, hrsť brusníc, hrsť kokosu - piecť vo forme na biskupský chlebík na 180 stupňov ( v silikónovej okolo 40-45 minút, treba sledovať)
Ahoj, prosim ta, je v tomto kolaci citit fazulu? Hlavne konzistenciu... mam doma nejedlika strukovin, tak ze by som skusila. Ale nesmie to tam byt identifikovatelne...
@zitaje nie, necítiť 🙂 manžel ich zobral ochutnať aj chlapom na rybačku, neuhadli 🙂 idem ti pohľadať recept na ten druhý fazuľový čoko koláč, ale ten je suchý..chutí niečo ako gaštanové pyré, tak ak máš rada pyré, mal by ti chutiť. ale tento je šťavnatejší
250 g uvarenej červenej fazule (120 g v suchom stave), 1/2 hrnčeka vločiek, 1 banán, 2 PL kakaa, 1/2 hrnčeka datlí, 2 vajcia, med/agave sirup podľa chuti, 1 čl bourbon vanilka ( z DMky), 100-150 g jablkové pyré, do cesta primiešať hrsť hrozienok, hrsť brusníc, hrsť kokosu
- piecť vo forme na biskupský chlebík na 180 stupňov ( v silikónovej okolo 40-45 minút, treba sledovať)