9 / 275
    Kakaový cheesecake

    korpus podľa užívateľky luciferova:
    200g pomletých (alebo jemných) ovsených vločiek
    50g cukru trstinový
    1 lyžička Bourbon vanilky v prášku
    100g roztopeného masla (kokosový olej)

    Vločky zomlieť v mixéri, presypať ostatné suroviny, vločky zomlieť čo najviac najemno, všetko spolu zmiešať , tortovú formu (26 cm) vymastiť a natlačiť vločkovú hmotu, piecť na 10 minút na 180 stupňov.
    Plnka: 700 g bieleho jogurtu, 3 vajcia, 1/2 hrnčeka pudingového prášku (alebo proteínu), 1 čl Bourbon vanilky, sladidlo pp., 1 PL kakao
    - piecť na 165 stupňov 45 minút (sledovať)
    Poleva: 2 -3 hrste ovocia, 20 g želatíny rozrobiť podľa návodu, zmiešať s ovocím , časť ovocia popučiť, aby sa želatína zafarbila
    - stuhnúť do chladničky

    28. sep 2015