korpus podľa užívateľky luciferova: 200g pomletých (alebo jemných) ovsených vločiek 50g cukru trstinový 1 lyžička Bourbon vanilky v prášku 100g roztopeného masla (kokosový olej)
Vločky zomlieť v mixéri, presypať ostatné suroviny, vločky zomlieť čo najviac najemno, všetko spolu zmiešať , tortovú formu (26 cm) vymastiť a natlačiť vločkovú hmotu, piecť na 10 minút na 180 stupňov. Plnka: 700 g bieleho jogurtu, 3 vajcia, 1/2 hrnčeka pudingového prášku (alebo proteínu), 1 čl Bourbon vanilky, sladidlo pp., 1 PL kakao - piecť na 165 stupňov 45 minút (sledovať) Poleva: 2 -3 hrste ovocia, 20 g želatíny rozrobiť podľa návodu, zmiešať s ovocím , časť ovocia popučiť, aby sa želatína zafarbila - stuhnúť do chladničky
korpus podľa užívateľky luciferova:
200g pomletých (alebo jemných) ovsených vločiek
50g cukru trstinový
1 lyžička Bourbon vanilky v prášku
100g roztopeného masla (kokosový olej)
Vločky zomlieť v mixéri, presypať ostatné suroviny, vločky zomlieť čo najviac najemno, všetko spolu zmiešať , tortovú formu (26 cm) vymastiť a natlačiť vločkovú hmotu, piecť na 10 minút na 180 stupňov.
Plnka: 700 g bieleho jogurtu, 3 vajcia, 1/2 hrnčeka pudingového prášku (alebo proteínu), 1 čl Bourbon vanilky, sladidlo pp., 1 PL kakao
- piecť na 165 stupňov 45 minút (sledovať)
Poleva: 2 -3 hrste ovocia, 20 g želatíny rozrobiť podľa návodu, zmiešať s ovocím , časť ovocia popučiť, aby sa želatína zafarbila
- stuhnúť do chladničky