400-500 g hladkého tvarohu, 400 g hrudkový tvaroh, vyšľahať tyčovým mixérom, potom pridať 5 lyžíc bieleho jogurtu, zašľahať po 1 postupne 3 vajcia, 1 PL vanilkový puding, do polky cesta dať 2 PL kakaa, dosladiť hmotu podľa chuti (med/agave), vyšľahané hmota má mať tekutú konzistenciu, aby sa dalo cesto liať do tortovej formy vymastenej liať striedavo kruhy z bielej a kakaovej hmoty, navrtviť piškóty, ovocie, piecť na 175 stupňov 20 minút a potom dopiecť na 150 stupňov 30 minút
400-500 g hladkého tvarohu, 400 g hrudkový tvaroh, vyšľahať tyčovým mixérom, potom pridať 5 lyžíc bieleho jogurtu, zašľahať po 1 postupne 3 vajcia, 1 PL vanilkový puding, do polky cesta dať 2 PL kakaa, dosladiť hmotu podľa chuti (med/agave), vyšľahané hmota má mať tekutú konzistenciu, aby sa dalo cesto liať
do tortovej formy vymastenej liať striedavo kruhy z bielej a kakaovej hmoty, navrtviť piškóty, ovocie, piecť na 175 stupňov 20 minút a potom dopiecť na 150 stupňov 30 minút