11 / 275
    Bábovka zo špaldovej múky

    @eikenella aj na babovku receptik...dakujem

    25. sep 2015

    @zt pravda, autorkou je patricijkaa, tu je rp.:
    2 vajcia, 1/2 hrnčeka trstinového cukru, 1/3 hrnčeka roztopeného kokosového oleja, 1 hrnček vody, 2 ČL vínneho kameňa (prášok do pečiva)
    1,5 hrnčeka celozrnnej hladkej špaldovej múky, 1/2 hrnčeka kokosu
    2 hrste čerstvých jahôd,
    V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a všetky sypké suroviny, zmiešané dokopy. Do vymiešanej zmesi jemne vmiešame na kocky nakrájané jahody. Pečieme pri teplote 180 °C asi 40 minút, ideálne v silikónovej forme na bábovku. Formu vymastíme kokosovým olejom a vysypeme múkou. Táto rýchla hrnčeková bábovka určite zachutí vašim hosťom alebo vám spríjemní raňajky či desiatu

    môj dodatok, netreba dať mrazené ovocie, treba použiť čerstvé 🙂

    25. sep 2015

    @eikenella dik moc...postupne mozes popridavat aj vsetky ostatne receptiky...lebo ked sa k nim prepracujem, ak tak sa ta na ne opytam...🙂

    25. sep 2015

    @zt postupne asi budem recepty doplnam, len ich je vela. tak tak na etapy. no moja chyba, nemala som si vymazat povodne albumy 😀 ale tesi ma, ze recepty zaujali 🙂

    26. sep 2015