@zt pravda, autorkou je patricijkaa, tu je rp.:
2 vajcia, 1/2 hrnčeka trstinového cukru, 1/3 hrnčeka roztopeného kokosového oleja, 1 hrnček vody, 2 ČL vínneho kameňa (prášok do pečiva)
1,5 hrnčeka celozrnnej hladkej špaldovej múky, 1/2 hrnčeka kokosu
2 hrste čerstvých jahôd,
V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a všetky sypké suroviny, zmiešané dokopy. Do vymiešanej zmesi jemne vmiešame na kocky nakrájané jahody. Pečieme pri teplote 180 °C asi 40 minút, ideálne v silikónovej forme na bábovku. Formu vymastíme kokosovým olejom a vysypeme múkou. Táto rýchla hrnčeková bábovka určite zachutí vašim hosťom alebo vám spríjemní raňajky či desiatu
môj dodatok, netreba dať mrazené ovocie, treba použiť čerstvé 🙂
@eikenella aj na babovku receptik...dakujem