@slavka_qqw2 recept z varechy: http://varecha.pravda.sk/recepty/marlenka-fotor...
Dakujem
@slavka_qqw2 nie je začo, nech sa vydarí a chutí 🙂
Ano presne tento
Ano vzdy som si myslela ze to je moc narocne no tento je super
@borino nie, v priebehu par minut to je, roztopis maslo, potom postupne ostatne ingrediencie, muka ide posledna, tak tu uz aj mimo pary. preosiatu, postupne. dobre to treba rozslahat, aby neboli hrudky. inak cesto je velmi lepive, tak treba ratat trochu aj s neporiadkom v kuchyni 🙂 a ked budes orezavat uz upecene platy na sebe, tak to treba robit rychlo, lebo sa zlepia a ich neoodelis. v mojej rure sa pecu presne 12 minut. krasne vonia medom cela kuchyna 🙂plnky inak staci bohate 1 a pol masla a 1 a pol salka.
Tato marlenka je naj naj.Ja ju tiez robievam.
ahojky vyzera suuper. chcem vyskusat. ako teda s tym salkom uvarit ci neuvarit?a maslo len obycajne ci moze byt aj hera? dakujem
Môžem sa opýtať aki veľký je plech na ktorom sa pečú platy cesta dakujem
@matuliiiiiiiik moj mal 35x30 cm
@eikenella dakujem
Tuto vyjdu 3 platy vsak? ☺
Recept?