@blondiee83 nech sa paci : syr som prekrojila na polovicu a vnutro som vysypala grilovacim korenim a pokladla kolieskami cibule, spojila som ho do povodneho tvaru a rozkrajala na tretiny (mala som velke syry a nevmestili by sa mi vcelku do pohara, nie klasicke hermeliny, tie netreba rozkrajat).
Potom som uz len vrstvila - kolecka cibulky, struciky cesnaku, bylinky (ja som dala bobkovi list, timian, saturejku, trosicku salvie, na to hermelin, opat vrstva cibule, cesnaku a byliniek a tak dokola. Vrchna vrstva ma byt cibula a cesnak.
Cele to zaliat olejom (ja som dala repkovy) a nechat zriet (pri tychto teplotach som ho nechala prvu noc, kedze som nakladala vecer na kuchynskej linke a potom do chladnicky) Syr je po cca 3-5 dnoch pripraveny na konzumaciu (zalezi na tom, ako bol vyzrety pred nalozenim, ak bol vo vnutri kremovejsi, stacia 3 dni, ak suchsi tak min. tych 5 dni treba odlezat.
No a potom len urobit hrianky a syr bud naaranzovat na tanier, alebo natriet rovno na ne.
Dobru chut 🙂
@e_lenka ďakujem veľmi pekne. Vyzerá to fantasticky 🙂 uroctr vyskúšam
*Určite
Mozem si vypýtať recept? Ďakujem