dori2
29. máj 2018
282 

Moje dni s Blendea supergreens

Už dlhšiu dobu sa zaoberám tým, ako popri domácnosti, dieťati, dvoch prácach a škole nezanedbávať svoje zdravie. Častokrát cítim únavu, stav bez energie, taký ten nijaký pocit, kedy vám nič hrozné nie je, no zároveň sa necítite komfortne. Všade plno chémie, a človek nevie, či produkty, ktoré si kupuje na detox len viac nezamoria jeho organizmus.

Preto som naozaj rada, že som natrafila na prírodný produkt Blendea supergreens, ktorý kombinuje v sebe vyvážený pomer 4 zdravých potravín, vypestovaných v nedotknutej prírode Nového Zélandu a Taiwanu bez chemických prípravkov. Vďaka tomu dokáže telo prečistiť oveľa účinnejšie ako ostatné prípravky. Je tiež skvelým zdrojom dôležitých vitamínov a minerálov, ktoré človek potrebuje. Dodá vám tak chýbajúcu energiu a zabráni častým pocitom únavy.

  • Posilňuje imunitný systém účinným spôsobom.
  • Dokáže naštartovať samočistiaci proces tela, čím aktívne podporuje detoxikáciu.
  • Svojím zložením podporuje regeneráciu buniek.
  • Zabraňuje ukladaniu nadmerného množstva tuku.
  • Má antistresové účinky na ľudský organizmus, pre ktorý navodzuje pocit kľudu.
  • Prečisťovaním ciev znižuje telu-škodlivý cholesterol.
  • Má priaznivé účinky na trávenie a tráviaci systém.
  • Tlmí zápaly a pomáha proti žalúdočným vredom.
  • Bojuje proti nadmernému prekysleniu organizmu.
  • Dodáva telu energiu a obmedzuje pocit únavy.
  • Chráni telo pred novodobými ochoreniami.

Priznám sa, pred užívaním som bola skeptická. Aby pár lyžičiek nejakého zeleného prášku toto splnilo, musel by to byť nejaký rýchlokvasený zázrak. A ak si myslíte, že keď si dáte na ráno smoothie, prípadne iné zdravé zelené raňajky čo ho obsahujú, a už na obed pristanete vo fast foode, splní vaše očakávania, asi ste tiež na omyle. Ide to ruka v ruke. Pretože ak sa zameriate na zdravšie stravovanie, sem tam si pri tom zacvičíte, tak účinky supergreens len podporíte. V opačnom prípade sa ním pcháte asi dosť zbytočne.

K zloženiu:

  • BIO zelený jačmeň – Výťažok zo zeleného jačmeňa chráni ľudské bunky pred karcinogénmi. Zelený jačmeň použitý v prípravku Blendea sa pestuje na Novom Zélande bez použitia chemických prostriedkov.Prispieva ku kvalitnejšiemu spánku, čo má za následok viac potrebnej energie počas dňa. Rovnako dobre pomáha pri znižovaní nadváhy a prečisťuje pleť nielen od akné ale aj slabších kožných ochorení. Posilňuje imunitný systém a chráni tak pred nepríjemnými ochoreniami. Taktiež je vynikajúcim zdrojom potrebných vitamínov ako B1, B2, B6 a B12 a dôležitých minerálov ako vápnik, magnézium, železo alebo zinok.
  • BIO mladá pšenica – Rovnako ako zelený jačmeň aj mladá pšenica pochádza z oblasti Nového Zélandu, kde príroda nie je poškvrnená chemickými prípravkami. Tým sa zabezpečí jej maximálna čistota a pozitívne účinky na zdravie človeka. Medzi najžiadanejšie vlastnosti patrí jej schopnosť účinne detoxikovať organizmus. Je bohatá na rôzne minerály, antioxidanty, aminokyseliny a vitamíny, dôležité pre zdravie ľudského organizmu. Podobne ako zelený jačmeň posilňuje imunitu, potláča pocity únavy a navyše dokáže stabilizovať hladinu cukru v krvi.
  • BIO chlorella – Japonci už dlhé roky poznajú jej blahodárne antioxidačné účinky. Okrem toho obsahuje veľké množstvo minerálov, vitamínov a ďalších látok prospešných pre ľudský organizmus ako chlorofyl, karotenoidy, či chlorellový rastový faktor. Vďaka skvelému spracovaniu chlorelly ju telo dokáže bez problémov spracovať a vstrebať. Taktiež zvyšuje energiu a vitalitu tela.
  • BIO spirulina – O tejto zázračnej rastline bolo vykonaných už pomerne veľké množstvo štúdií. Vďaka jej preukázaným pozitívnym vlastnostiam ju užívali aj napríklad astronauti NASA. Je bohatá na bielkoviny viac, než akákoľvek iná rastlina. Obsahuje ich totiž až 70%. Napomáha zdravému chudnutiu, podporuje imunitný systém, dodáva organizmu energiu a obsahuje veľké množstvo vlákniny. Okrem toho obsahuje až 18 rôznych druhov aminokyselín.

Nuž ale späť k testovaniu. Po otvorení krabičky na mňa doslova „vypafol“ zelený obláčik tohto jemného prášku. Zašpinila som tak biely obrus, ale všetko sa z neho pekne opralo. Vôňa je celkom vábna pre tých z nás, ktorí máme radi leto, more, a vôňu, ktorá je s tým spojená.

Testovať som začala trocha v zhone, takže prvýkrát len voda a prášok. Rozmixovala som, a pila. Takto to žiaden gurmánsky zážitok nebol, ale dalo sa. Takže na ďalší deň som si pripravila smoothie s mrazeným banánom, stopkovým zelerom a mliekom. Keďže banány milujem, tu som si už aj pošmakovala. A takto som pokračovala denne. S drobnými obmenami som si takého raňajky pripravovala takmer každé ráno.

Najobľúbenejším sa stal chia puding s ovocím a blendeou. Vyskúšala som ho pridať aj do bežného jedla, ktoré som si chystala na obed, a okrem toho, že pozmenilo farbu do zelených odtieňov, som rozdiel nepocítila. Takže môžete jesť aj chutne, aj zdravo naraz. Musím povedať, že som si na tú chuť zvykla, a nápoj ma aj dosť dobre zasýtil. Už po pár dňoch som pociťovala „ľahkosť“ na žalúdku, a skvalitnené trávenie. Nafúknuté brucho už nie je môj problém. Občas dokonca pociťujem hlad, čo je naozaj výborný pocit. Nevýhodou môže byť jedine veľkosť balenia, ale to sa dá pomerne jednoducho vyriešiť kúpou viacerých balení, kedy je to zároveň ekonomickejšie. Produktu určite ostanem verná.

#test_blendea #recenzia

Kde to objednam?

29. máj 2018
dori2
autor

@kolenicova hod do googla 😉

29. máj 2018

@dori2 hodila som a tam je 7e postovne to je strasne vela na to ze to stoji 19e

29. máj 2018

och vsetko je super len keby tam neboli slova detox a prekyselenie organizmu.su to bludy marketingove. na detox mame pecen a oblicky. a keby doslo prekyseleniu tak by sme boli v nemocnici.na to su systemy aby udrzivali stale pH krvi v tele..

29. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli