@katkaandy dakujem za pekne slova 🙂 ono prave to je v tom, ze kazde vajce je kustik ine- ci velkostou alebo konzistenciou a preto cele tajomnstvo polevy je len v tom pomere- a teda sa pre tu rozdielnost vajec da robit len odhadom. ja si na jedno bielko davam 180g prask cukru, ale to je len taky zaklad a ako slham tak uz vidim ci je to moc ci malo huste, a podla toho bud kvapnem trosku vody, alebo pridam cukru... 🙂
@dori2 vy ste suer 🙂 Dakujem krasne. a este sa spytatm slahate nad parou ci nie? - lebo skusala som recept nad parou aj bez, ktore je podla vas lepsie? prepacte, este sa spytam ake metlicky na mixery mate? - prepacte za tolko asi hlupych otazok, no rada by so sa poucila od skusenejsej. A vy ste uplne profik 🙂 velmi velmi dakujem
@katkaandy noo, ja teda profik ani zdaleka nie som- ja sa tomu nevenujem ani rok. minule vianoce som urobila par medovnikov pre nas omov, predtym som to nerobila... nad parou som este neskusala- ja to mixujem mixerom- mam klasicky maly rucny mixer s tymi klasickymi palickami co je asi na kazdom rovnake 🙂
Nadhera, klobuk dole pred vasou pracickou. 🙂 Vsetky sladke vyrobky su nadherne a urcite aj velmi chutne. 🙂 skusim sa spytat, hoci asi nepoviete svoje tajomstvo vsak? 🙂 chcem sa spytat, resp. popytat na recept na polevu na zdobenie medovnickov. nedari sa mi urobit taku konzistenciu aby sa dalo s nou takto kreslit. uz som skusila tri recepty :-/ ak by ste mi poradila, budem vdacna ( mozte do IP) ak si chcete ponechat svoje "vyrobne tajommstvo" tak respektujem a este raz klobuk dole. obdivujem vas a vase zlate rucicky 🙂