dominika8
10. mar 2018
225 

Tvarohové srdce Raffaello - Jahoda

Tvarohové srdce Raffaello-Jahoda ☺️
Korpus:5 vajec, 3PL medu, 3PL kakaa, štipka soli. Na potretie: Jahodový džem (Ak nemáme domáci, ja používam z dm, sú skvelé) 

Krém: jemný tvaroh, smotana podľa chuti, med podľa chuti, 2PL strúhaného kokosu.
Navrch: Jahody, mandle lupienky, roztopená čokoláda vysokopercentná, strúhaný kokos.
Postup: korpus si pripravíme vyšlahaním vajíčok (bielka a žĺtka zvlášť). K žĺtkam pridáme kakao,med a štipku soli. Vyšľaháme do peny a primiešame ručne bielka. Spodnú časť formy som vystlala vystrihnutým papierom na pečenie a kraje som potrela maslom a pomúčila kokosovou múkou. Korpus sa pečie na 180 stupňov cca. 17 minút. 

Vychladený korpus vyberieme z formy, odstránime papier na pečenie, potrieme džemom, krémom, dozdobíme nakrájanými jahodami, mandľami, roztopenou čokoládou, kokosom a zachladíme cca. na hodinku. 🍀🤗
Dobrú chuť ♥️

mňam 🙂

10. mar 2018
Komentár bol odstránený

@daniela022 danielka, presne tak ☺️ A predsa velmi chutny ☺️

11. mar 2018

A može vyzerať aj takto ☺️

11. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli