1 / 1

    Nie nad parou. Len to má prevriet a odstaviť

    15. apr 2021

    Tiez to ( iny parizsky krem)varim normalne

    15. apr 2021

    Obyčajne priamo nad plameňom ohrejes smotanu.

    15. apr 2021

    A lepsie z cokolady nie z kakaa

    15. apr 2021

    @darina1952 prosím vás a má to prejsť aj varom,alebo len zohriať a rozpustiť. Ja sa vždy bojím ze mi to zovrie a potom sa to nevyšľaha.

    15. apr 2021

    @skrekinko nemalo by vriet.

    15. apr 2021

    @petulda333 aj ja si myslím a preto vždy tŕpnem aby som to neprevarila.

    15. apr 2021

    @skrekinko v niektorych receptoch sa sice pise, ze ma vriet ale nie je to dobre. Aspon to tvrdia svetozname cukrarky. Ma sa len zohriat

    15. apr 2021

    @skrekinko nemusí to vrieť dlho, stačí keď sa objaví par bubliniek. Var je dôležitý, pretože nim sa predlžuje trvanlivosť krému a nemá vplyv na šľahanie. Na šľahanie má vplyv teplota zakladu na krém - preto sa necháva odstáť v chlade a najlepšie cez noc.

    15. apr 2021
    15. apr 2021

    Ďakujem Vám krásne 💞

    15. apr 2021