Tiez to ( iny parizsky krem)varim normalne
Obyčajne priamo nad plameňom ohrejes smotanu.
A lepsie z cokolady nie z kakaa
@darina1952 prosím vás a má to prejsť aj varom,alebo len zohriať a rozpustiť. Ja sa vždy bojím ze mi to zovrie a potom sa to nevyšľaha.
@skrekinko nemalo by vriet.
@petulda333 aj ja si myslím a preto vždy tŕpnem aby som to neprevarila.
@skrekinko v niektorych receptoch sa sice pise, ze ma vriet ale nie je to dobre. Aspon to tvrdia svetozname cukrarky. Ma sa len zohriat
@skrekinko nemusí to vrieť dlho, stačí keď sa objaví par bubliniek. Var je dôležitý, pretože nim sa predlžuje trvanlivosť krému a nemá vplyv na šľahanie. Na šľahanie má vplyv teplota zakladu na krém - preto sa necháva odstáť v chlade a najlepšie cez noc.
@darina1952 ďakujem.
Ďakujem Vám krásne 💞
Nie nad parou. Len to má prevriet a odstaviť