Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahoj! Letí k tebe myšlienka v knižke napísaná :

    „Pane! Ľúbim Ťa! Je mi veľkou cťou poznať práve Teba. Vážim si, že si dovolil, aby som prežila každý jeden príbeh rozpísaný v tejto knihe aj napriek HENDIKEPU . Si SUPER

    . Ak by ťa kniha zaujímala, napíš mi. Pekný deň. Prosím ťa aj o zdieľanie. Kniha je vydaná prevažne v rámci mojich skromných možností. Ďakujem teda za akúkoľvek jej podporu a toleranciu príspevku.

    (4 fotky)

    Lebo jeho lásku nič nezastaví 🙂 DAKUJEM ZA POMOC darcom príbehu ŠACH s DMO

    (3 fotky)

    Jedna zaujímavá veta „ čo ak si vymýšľa“, môže zmeniť človeku celý život. Motivuje ho to k písaniu krásnych príbehov o živote. Naozaj je môj život výmysel? Nemyslím si to. Považujem ho za krásny boží dar, preto by som chcela k tebe dostať aspoň jeho zlomok v podobe krátkych príbehov. Ak si myslíš, že život inak obdarených ľudí má zmysel a zdieľaš so mnou môj názor, tak ťa prosím o zdieľanie linku. ĎAKUJEM
    https://www.dakujeme.sk/vyzva/3003/lach-s-dmo

    Správny mail na avon firmu. Ďakujem.

    Ahoj , priatelia! Chcela by som Vás poprosiť o jednu veľkú láskavosť. Môžete zdieľať tento príbeh všade, kde sa dá. Mne totiž zablokovali predčasom Facebook a nepodarilo sa mi ho ešte spojazdniť. Ak sa nám podarí nazbierať cieľovú sumu, tak sa moja kniha dostane k Vám a verím tomu, že Vás poteší. Ďakujem.

    https://www.dakujeme.sk/vyzva/3003/lach-s-dmo

    dianka115
    Správa bola zmenená    15. sep 2018    

    ahoj poraďte čo zo zablokovaním fb? dakujem

    dianka115
    Správa bola zmenená    14. jan 2018    

    Chcem poprosiť všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní mi pomôcť darovaním 2 % z daní z príjmu pri realizácii terapie, ktorá mi pomáha  . Prikladám o nej link. Je to môj vlastný článok. Mám ťažké zdravotné postihnutie. Ak sa rozhodnete venovať mi 2 %, prosím, kontaktujte ma, zašlem všetko potrebné. Ak niekoho poznáte vo svojom okolí, kto by mi ich tiež mohol venovať, prosím, oslovte ho v mojom mene. Ďakujem.
    http://www.prohuman.sk/content/zazrak-menom-ter...
    prosím aj o zdieľanie príspevku dakujem

    ukážka 🙂

    (2 fotky)