Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    deniskav
    29. okt 2015    Čítané 0x

    Precítila som si, čo potrebuje moje dieťa najviac: LÁSKU a PODPORU

    Je to zaujímavé, keď je človek dospelý nepamätá si už tak dobre čo bolo pre neho tým najdôležitejším keď bol malé dieťa a tak pri výchove svojich detí často tápame, čítame stohy kníh a príručiek a na všetko existujú minimálne dva protichodné názory a kopa vedeckých argumentov. A tak som už dlhšie obdobie celkom stratená čo je vlastne to najlepšie pre môjho synčeka.

    Vždy a všade sa hovorí o láske, vtipné je, že väčšina z nás nemá ani len šajnu o tom, čo táto pravá láska znamená a ako ju naším deťom dať. Áno poväčšinou ju zažijeme pri narodení nášho dieťatka, ale ako sa dostať do tohto stavu, keď sme spojení so zdrojom, žijeme tu a teraz a naozaj prežívame pravú lásku? V škole to v každom prípade neučia ani na predôrodnej príprave v nemocnici. A tak som sa vydala hľadať ďalej postupom času som zistila, že existuje viacero spôsobov počnúc bubnovaním, tancovaním, drogami až po nehybné sedenie 2 a viac hodín. Úprimne toto nie sú úplne praktické návody, pre výchovu detí 🙂 Ja som nejakým zázrakom objavila Kristiána Beňa a jeho kurzy Matrix a vedomé bytie a Kvantoví rodičia, kde mi ukázal ako sa dá tento stav dosiahnuť behom sekúnd. Veľká vďaka Kristián! Z môjho zázračného sveta sa stal super zázračný, pretože keď som si dnes spomenula, že chcem na ceste reštauráciu tak mi smerovka Reštaurácia skočila priamo do cesty, ale späť k deťom. Deti a zvieratá majú tento kanál prirodzene otvorený a keď si ho ja otvorím môžem nádherne pozorovať ako sa obe skupiny prídu proste napiť z tohto zdroja. Ako dokážem nadviazať úžasný okamžitý vzťah s neznámimi deťmi, keď si rozumieme bez slov. A najmä ako môj synček je spokojný, usmievavý a zdravý. Ako sám dokáže používať svoju intuíciu a na neznámom kúpalisku, kde sme prvýkraát s istotou zaveliť že týmto smerom bude dobrá reštaurácia na obed a ona tam fakt je. Ako sa učíme robiť zázraky a keď sa naposledy porezal, tak pôsobením tejto čistej lásky sa mu ranka zacelila a prestala krvácať. Ja sama si dokážem hranie s ním užiť úplne inak. Kým som nebola napojená tak sa priznám mnohé jeho hry ma naozaj nebavili, pozerala som na hodinky, pretože som vedela, že ešte musím urobiť kopu vecí. Teraz – viem, že všetko má svoj čas, čokoľvek čo príde je ok a má nejaký zmysel a najmä je úplne jedno čo spolu robíme ja sa proste teším z jeho prítomnosti, z toho že ho môžem pozorovať a len tak byť s ním.

    Druhý úžasný zážitok a poznanie som si oddniesla dnes zo semináru Denisky a Richarda – Prepis limbického odtlačku. Aj vám obom veľká vďaka, za všetky semináre, ktoré sme spolu absolvovali! Tu sme si zatancovali 🙂 a v spojení so zdrojom som si presnívala svoju minulosť. Je úžasné, že mozog verí tomu čo vidí aj keď je to len predstava a tak si každý z nás môže vytvoriť minulosť aj budúcnosť akú chce. My sme snívali o období od stretnutia mojich rodičov, cez moje počatie, pôrod, detstvo až po 18rokov. Čo som si ja najviac odniesla z tohoto bolo, že najdôležitejší a najpríjemnejší pocit z tohto obdobia, bol pocit podpory od mojich rodičov.Počnúc tým, že keď som sa narodila, tak na mňa čakal nádherný prsník, z ktorého som sa mohla dosýta napiť a teda hojnosť je vždy na doah ruky odo mňa. Ako aj to, že obaja pevne stáli za mojím chrbtom, akoby ma podopierali a pre čokoľvek som sa rozhodla – študovať zemepis, objavovať nové krajiny, maľovať či rozvíjať sa akmýkoľvek smerom, tak ma podporovali. A áno už som to čítala od mnohých osvietených učiteľov ako Osho či Naomi Aldort, ale naozaj si to precítiť bol úžasný zážitok. Táto podpora mi dala možnosť a silu nasledovať svoje poslanie na tejto zemi. Prinášala mi pocit, že nemusím nikomu dokazovať, že som dobré a poslušné dievčatko, ani to že som dosť dobrá vďaka prestížnej pozícii, samým jednotkám či skvelému autu, ale vlievala mi dôveru v samu seba, že ja naozaj najlepšie rozumiem tomu, čo je pre mňa dobré.  A najväčším povtrdením bol okamih, keď na moje 16 narodeniny som si predstavila chlapca, ktorý ma očaril a moji rodičia ma s dôverou nechali s ním ísť do izby a verili mi, že som na svoje prvé milovanie pripravená a budem si vedieť stanoviť hranice a viesť toho muža tak aby to bol pre oboch nádherný zážitok.

    Áno takto chcem aby vyrastal môj syn s vierou v samého seba, s cítením samého seba, so spojením so zdrojom, ktorý ho povedie tou správnou cestou a ja ho budem na tejto ceste s radosťou sprevádzať, podpierať ho vždy keď to bude potrebovať a cez jeho rameno sa tešiť z jeho nádherného života.

    Pozrite ďalšie témy na ako: Som pracujúca mama a najdôležitejšie čo mám v živote sú vzťahy na: https://dvolekova.wordpress.com

    A napíšte mi do komentára či by sa Vám taký kurz na presnívanie minulosti páčilo zorganizovať aj v Bratislave.