1 / 1

    Daj na 6minut a uvidis keď nebude tak ho dáš dorobiť 😉

    5. feb 2020

    Však skús tých 6 minút ako píše hrniec a ak bude málo dáš robiť ešte raz

    5. feb 2020

    @lenuska1lele rovnaké myslenie 👍😐

    5. feb 2020

    Dobre teda skusim, len mne sa to zda strasne malo 🙈 idem teda nato no😁 dakujem

    5. feb 2020

    @danusa64 ja v tom tlakovom urobím veľmi rýchlo 😉

    5. feb 2020

    Potom napis ci sa ti to za 6min podarilo som zvedava.

    5. feb 2020

    @lenuska1lele preto som ho chcela aby som nemusela stravit plno casu nad sporakom, jezisko doniesol tento zazrak tak sa ucim😅 zatial som robila len ryzu a to bola mnamka....no zapla som na program MASO a samo nastavilo 12 minut🤣 no tak som zvedava co z toho bude

    5. feb 2020

    @bobina12 hrniec mi sam nastavil 12 minut tak som nechala, som zvedava, sedim a cakam 🙈😂

    5. feb 2020

    @danusa64 tak tento tvoj vyzerá dosť turbo, ja mám starú klasiku a už ho ani moc nepoužívam 🙂 tak veľa šťastia

    5. feb 2020

    @danusa64 potom napis ako?aj ja chcem kúpiť

    5. feb 2020

    @lenuska1lele ano chcela som klasicky tlakac a dostala som toto cudo😅 dakujem

    5. feb 2020

    Pripnem sa zaujíma ma ako to dopadlo 😊

    5. feb 2020

    Tak baby hlasim masko je spravene👏 nechala som presne tych 12 minut ako si to sam hrniec vybral😅 pockala asi 2 min. odtlakovala a hotovo☺️

    5. feb 2020

    Ja mam posobny 7v 1. Pouzivam kazdy tyzden. Ryzu inak uz ani nerobim

    5. feb 2020

    @danusa64 12 min bravcove maso??😱

    5. feb 2020

    @danusa64 a je fahne meke?

    5. feb 2020

    @sisa_h ano, tiez som tomu neverila😅 isla som ho ochutnat s tym ze urcite nieje spravene a cuduj sa svete fajne makucke, tiensie kusky sa mi az suchsie zdali🙈

    5. feb 2020

    @kvet1 ano makucke fajne, tensie kusky sa mi az suchsie zdali😃 musim krajat narovnako velke😂

    5. feb 2020

    @danusa64 wau tak to sa fakt oplati ten tlakač,a to si robila normalne že olej potom meso zaliat vodou?

    5. feb 2020

    @kvet1 ano normalne som na oleji podusila cibulku, dala maso, chvilku dusila, okorenila, zaliala vodou a zatvorila

    5. feb 2020

    @danusa64 noooo mam “chrobaka v hlave” klasicky tlakac sa bojim pouzivat a toto sa mi paci ked sa to same vypne

    5. feb 2020

    @sisa_h ja som klasicky ani nemala takze porovnat neviem, mamka ma klasicky komunisticky a vecsinu jedal z masa robi v nom.... paci sa mi na nom, ze ma rozne programy a sam si nastavi kolko casu potrebuje a sam aj zapipa ked je hotove a uz len udrzuje teplotu kym ho neotvorim, za mna paradna vecicka

    5. feb 2020

    To mas K70?

    5. feb 2020

    @liana_k ano

    5. feb 2020

    @danusa64 aj ja si ho idem kupovat, cely december a januar bol vsade vypredany. Nepripaluje spodok?

    5. feb 2020

    @liana_k zatial mi nic nepripalilo, ale tak zas mam ho este len od vianoc a nepouzivam ho nejak casto

    5. feb 2020