Je v pohode, treba to premiesat
To je smotana, tato z lidla to robi, len premiesaj
To nie je zrazwne, to je mliecny tuk, normalne vyslauaj alebo pridaj do varenia
myslim ze tato byva taka hustejsia, ja nou hrkam pred otvorenim
Zrazená smotana vyzerá úplne inak. Tieto z lidla také sú, treba ich pretrepať, alebo pomiešať ☺️
Maslo
presne tak, je to ok, ak nesmrdi, ta smotana ked sindas lyzickou je ako maslo
tuším táto lidlová je jediná smotana, kde nie sú stabilizátory. Takto vyzerá pravá smotana a takto kedysi vyzerali všetky smotany. Takže ja tejto lidlovej dávam vždy prednosť. Cím menej chémie, tým lepšie.
Staci ju pred otvorenim pretrepat.Inak je to TOP smotana.Asi jedina "prava"...
Takto má byť šľahačková smotana. Sú asi len dva, tri druhy na trhu, ktoré tam nemajú napchaty karagenan. Ešte tuším že Kaufland má takúto a Tami, aj keď tu som už dlho nevidela...
Kupujem len túto..
Ona sa vo varení roztopí kľudne použi
No teda, tak toto som netusila🙈 este som taku nemala a to kupujem rozne znacky. Prvy krat v lidl kedze tam chodim velmi vynimocne. Uz som mala take, ze bolo trosku huste po krajoch, ale az takto nie😁
Druhu krabicku som pretrepala a az tak otvorila ale aj tak je taka len troska premiesana😁 tak ju teda pouzijem.
Dakujem, zas som o nieco mudrejsia😉
Ja vždy keď už vylejeme všetko co sa dá tak krabičku otvorím a lyžičkou to vyberám a dávam do kávy, varenia a niekedy aj zjem 😋
@smejko5ka presne rajo su riedke, casto kupujem rajo ci uz trvanlive alebo cerstve, alebo sabi ak mam cestu okolo agra. Inak kupim kde pride a zatial vsetky boli riedke, alebo trosku take hustejsie po kraji, toto bol na mna extrem🤣ja som ju potrebovala do bublaniny, namiesto mlieka na zriedenie, dala som radsej rajo co som mala doma, ale zapekam cestoviny a tam som ju pouzila.
Dakujem vsetkym, tak som ju nakoniec pouzila do zapekanych cestovin☺️
@danusa64 Táto smotana je úplne v poriadku. Tuk je ľahší ako mliečna šasť smotany a preto vystúpi vysoko na povrch. Smotanu pred otvorením poriadne pretrep a po otvorení ešte vyškrab tuk zo stien. Bežne ju používam do zákuskov a tort. 🙂
ja mavam takuto aj z jednoty, ale len zvrchu je to take huste...potom uz normalna, tekuta
Aj ja kupujem len tuto a este nikdy mi nenapadlo pretrepat ju, vzdy len vyskrabujem lyzickou. Darmo, clovek sa uci cely zivot, diky! 😉😆😊
oni vyzeraju takto, treba ich pretrepat pred otvorenim, ale smediet by teda nemala.