1 / 1

    oni vyzeraju takto, treba ich pretrepat pred otvorenim, ale smediet by teda nemala.

    15. dec 2020

    Je v pohode, treba to premiesat

    15. dec 2020

    To je smotana, tato z lidla to robi, len premiesaj

    15. dec 2020

    To nie je zrazwne, to je mliecny tuk, normalne vyslauaj alebo pridaj do varenia

    15. dec 2020

    myslim ze tato byva taka hustejsia, ja nou hrkam pred otvorenim

    15. dec 2020

    Zrazená smotana vyzerá úplne inak. Tieto z lidla také sú, treba ich pretrepať, alebo pomiešať ☺️

    15. dec 2020
    15. dec 2020

    presne tak, je to ok, ak nesmrdi, ta smotana ked sindas lyzickou je ako maslo

    15. dec 2020

    tuším táto lidlová je jediná smotana, kde nie sú stabilizátory. Takto vyzerá pravá smotana a takto kedysi vyzerali všetky smotany. Takže ja tejto lidlovej dávam vždy prednosť. Cím menej chémie, tým lepšie.

    15. dec 2020

    Staci ju pred otvorenim pretrepat.Inak je to TOP smotana.Asi jedina "prava"...

    15. dec 2020

    Takto má byť šľahačková smotana. Sú asi len dva, tri druhy na trhu, ktoré tam nemajú napchaty karagenan. Ešte tuším že Kaufland má takúto a Tami, aj keď tu som už dlho nevidela...
    Kupujem len túto..

    15. dec 2020

    Ona sa vo varení roztopí kľudne použi

    15. dec 2020

    No teda, tak toto som netusila🙈 este som taku nemala a to kupujem rozne znacky. Prvy krat v lidl kedze tam chodim velmi vynimocne. Uz som mala take, ze bolo trosku huste po krajoch, ale az takto nie😁
    Druhu krabicku som pretrepala a az tak otvorila ale aj tak je taka len troska premiesana😁 tak ju teda pouzijem.
    Dakujem, zas som o nieco mudrejsia😉

    15. dec 2020

    @danusa64 Lidl má výborné výrobky,neboj dobre si kupila

    15. dec 2020

    @danusa64 Toto je naj smotana, kupujem len tu. Každá je taka ked dlhšie postoji. 😊

    15. dec 2020

    @danusa64 ja kupujem tami alebo presne túto pilos a tá je tiež vždy takáto. A ani raz sa mi nestalo, že by sa mi nevyslahala alebo sa mi niečo zgrclo.

    15. dec 2020

    @danusa64 nemusis zahustovat mukou😉 obcas aj rajo trvanlive boli take, ale poslednu dobu riedke🤷‍♀️

    15. dec 2020

    Ja vždy keď už vylejeme všetko co sa dá tak krabičku otvorím a lyžičkou to vyberám a dávam do kávy, varenia a niekedy aj zjem 😋

    15. dec 2020

    @smejko5ka presne rajo su riedke, casto kupujem rajo ci uz trvanlive alebo cerstve, alebo sabi ak mam cestu okolo agra. Inak kupim kde pride a zatial vsetky boli riedke, alebo trosku take hustejsie po kraji, toto bol na mna extrem🤣ja som ju potrebovala do bublaniny, namiesto mlieka na zriedenie, dala som radsej rajo co som mala doma, ale zapekam cestoviny a tam som ju pouzila.

    15. dec 2020

    Dakujem vsetkym, tak som ju nakoniec pouzila do zapekanych cestovin☺️

    15. dec 2020

    @danusa64 Táto smotana je úplne v poriadku. Tuk je ľahší ako mliečna šasť smotany a preto vystúpi vysoko na povrch. Smotanu pred otvorením poriadne pretrep a po otvorení ešte vyškrab tuk zo stien. Bežne ju používam do zákuskov a tort. 🙂

    15. dec 2020

    ja mavam takuto aj z jednoty, ale len zvrchu je to take huste...potom uz normalna, tekuta

    15. dec 2020

    @poisonblu ano aj tato bola zvrchu asi 1 cm, potom uz riedka

    15. dec 2020

    Aj ja kupujem len tuto a este nikdy mi nenapadlo pretrepat ju, vzdy len vyskrabujem lyzickou. Darmo, clovek sa uci cely zivot, diky! 😉😆😊

    15. dec 2020