VÝPREDAJ ZIMNEJ OBUVI v e-shope www.nelinka.sk. Ponúkame krásne kožené čižmy a snehulky za znížené ceny!!! Posledné čísla !!!

    Milé mamičky!
    Nakuknite do nášho e-shopu www.nelinka.sk. Máme v ponuke bohatý výber teplákových súprav.

    Milé mamičky!
    Začína nový školský rok a vy určite zúfalo hľadáte papučky alebo plátenky pre svoje ratolesti do školy či škôlky. Na slovenskom trhu je takáto ponuka veľmi slabo zastúpená, preto prichádza náš internetový obchodík www.nelinka.sk, v ktorom nájdete bohatý výber prekrásnych a kvalitných papučiek od renomovaných poľských výrobcov, ktoré spĺňajú nároky na zdravý vývin chodidla. Stačí nakuknúť!!! Okrem toho máme v ponuke aj teplákové súpravy, vesty, chlpatky, pyžamá a mnohé iné krásne veci zn. Cars, Disney, Hello Kitty, Thomas, Barbie, Princess, Chuggington atď. Tešíme sa na vás🙂

    danka32
    31. mar 2016    Čítané 5x

    NELINKA.SK - e-shop s detským oblečením a papučkami

    Milé mamičky!

    V našom obchodíku nájdete veľmi obľúbené a kvalitné detské oblečenie známych značiek ako sú Disney, Hello Kitty, Cars, Spiderman, Barbie, Thomas, Chuggington, Princess, Strawberry-Jahôdka, Šmolkovia a Scamp. V ponuke máme teplákové súpravy, tepláky, bavlnené vesty, mikiny, wellsoft vesty a chlpatky, trička, kraťasy, šaty, legíny, body, pyžamá dlhé aj krátke, plavky a iné. Sortiment neustále rozširujeme.

    Ďalej ponúkame plátenky, papučky a balerínky od renomovaných poľských výrobcov, ktoré sú vyrábané v spolupráci s ortopédmi a zaručujú tak zdravý vývoj chodidla. Majú pružnú podrážku, mierne vyvýšenú pätu, spevnenú zadnú časť chodidla, vloženú stielku, pri jednom type aj s podporou klenby.

    Neváhajte nás navštíviť na našej stránke www.nelinka.sk.
    Tešíme sa na vás a sme ochotní vám vo všetkom poradiť a pomôcť. Lebo zákazník je náš pán!🙂