1 / 1
    dadia
    autor
    2. jún 2024

    Prosím si recept na taky malý chlebík...🙏

    2. jún 2024

    Aj mňa zaujíma recept na tak malý chlebík, ďakujem 😀

    2. jún 2024

    Tento chlebík by bol len môj 😁😁🤣.S nikým by som sa nerozdelila

    2. jún 2024

    Poprosím recept

    2. jún 2024

    Aj ja poprosím

    2. jún 2024

    Krásny 😊

    2. jún 2024

    Krása 👌👌👌

    2. jún 2024
    2. jún 2024
    dadia
    autor

    Dakujem dievcata. Zmiesala som 500g muky (akú mala,takú dala), 350g vody,balíček sušeného drozdia (alebo pol čerstvého),dve lyžičky soli,rascu od oka,lyžičku masti alebo oleja. Zamiešať a nechať cca 1,5 hodiny kysnut. Keď som isla okolo,tak som cesto poprekladala. V miske,varechou. Potom som ho dala na papier na pečenie do janskeho skla. Prikryté som piekla na 250C 30 minút a odokryte na 190C 10 minút.

    2. jún 2024

    Ten je krásny 👍

    3. jún 2024

    👍❤️ chlebík ako lusk 😊

    3. jún 2024

    @dadia prosim ta a prekladala si to v ramci tej 1,5h kysnutia? alebo mimo tohoto casu este? zaujima ma celkovy cas, kym si ho dala do rury...

    3. jún 2024
    dadia
    autor

    @tehoska počas toho 1,5h kysnutia. Ono je lepšie ho nechať dlhšie kysnut. Samozrejme záleží,ako teplo máš doma. Ja bývam v podkroví,mám tu teplejšie,takže mi aj rýchlejšie vykysol

    3. jún 2024

    @dadia dakujem velmi pekne

    3. jún 2024