Ahojte, Dni s Humanou sa práve skončili. Rada by som Vám poďakovala za všetky príspevky a reakcie. Od dnešného dňa sa môžete obrátiť na ambasádorku Humany Barborku. Samozrejme, ak by ste potrebovali čokoľvek o Humane aj odomňa, neváhajte mi napísať 🙂 Aj naďalej budem s Vami v kontakte, niektorým z Vás ešte zašlem do správy odpovede na Vaš otázky.
    Ďakujem za Vašu podporu 🙂 Želám Vám a Vašim detičkám veľa krásnych spoločných chvíľ, veľa spokojných dní a nocí nielen s Humanou 🙂 Budem sa tešiť, ak sa medzi Vami nájdu nové mamičky, ktoré sa rozhodnú pre Humanu a podielia sa s nami aj na tomto fóre so skúsenosťami.
    Majte sa krásne, dada 🙂

    Dni s Humanou sa pomaly končia a rada by som Vám predstavila ambasádorku Humany Barbs 🙂 Bude Vám pravidelne prinášať informácie o Humane a môžete sa na ňu kedykoľvek obrátiť.
    Barbs, držím ti palce a gratulujem 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/barbs24/

    Špeciálne upokojujúce a sýtiace pokračujúce mlieko pre deti staršie ako 6 mesiacov s prídavkom pohánky. Ideálne ako večerná dávka detskej výživy na dobrú noc. Môže byť pripravené vo fľaši alebo v poháriku aj ako doplnok pokračujúceho mlieka Humana 2. Bez lepku.

    Ako deti rastú, začínajú byť viac aktívne a menia sa ich požiadavky na výživu. Humana 4 Junior bola špeciálne vyvíjaná pre batoľatá staršie ako 12 mesiacov a ich zvýšené energetické potreby.

    Ak má dieťa reflux, je tu Humana AR so sýtiacou zložkou špeciálnej receptúry.

    Vysoko kvalitná dojčenská výživa je ľahko rozoznateľná podrobným pohľadom na zloženie. V Humana používame iba starostlivo vyberané prísady a nikdy nepoužívame farbivá a konzervanty.
    Humana obsahuje napríklad LCP, polynasýtené mastné kyseliny s dlhými reťazcami omega-3 a omega-6, ktoré podporujú optimálny rozvoj mozgu, nervového systému a zraku. Ale aj nukleotidy, prebiotickú vlákninu či vitamín D.

    Humana je malá svetová značka. Malá, lebo v porovnaní s ostatnými sme naozaj malovýroba. 29 rodinných fariem, 6 000 kráv, jedna výrobňa v Herforde. Svetová, lebo Humana chudí deťom v 44 krajinách sveta.

    Ahojte baby, ste rady, že je tu víkend? Aké máte plány na dnes? A čo budete variť? Dajte nejaký tip? 🙂

    Dievčatá, predpokladám, že sledujete kvalitu potravín. Že napríklad pri vajíčkach sa nedáte oblafnúť peknou krabičkou a nakupujete len “nulky” maximálne “jedničky”. Humana je zase výnimočná v tom, že mlieko pochádza výlučne z 29 rodinných fariem. A naši farmári zásadne nepoužívajú GMO krmivo. Kvalita umelého mlieka začína na paši, kvalitou krmiva kravičiek.

    Dobré ránko dievčatá, ako sa Vám dnes vstávalo? Prebudil Vás dotyk slnečných lúčov alebo skok Vášho dieťatka na Vás? 🙂 Mňa to druhé 🙂

    Rodičia si pre svoje deti želajú dobrý, bezproblémový štart do života. Vďaka nášmu dlhoročnému výskumu v oblasti výživy bábätiek a malých detí podporujeme ich zdravý vývin – prostredníctvom spoľahlivých prírodných produktov. Humana stelesňuje kontrolovanú a certifikovanú kvalitu z Nemecka s viac ako 60-ročnými skúsenosťami vo výskume a vývoji.

    Mliečna výživa alebo príkrmy - kvalita našich produktov sa zakladá na najnovších výskumoch a je vedecky dokázaná. Úzko spolupracujeme s uznávanými odborníkmi a detskými lekármi, aby sme vám mohli ponúknuť produkty, ktoré v každom veku dieťaťa a jeho vývinovej etape zodpovedajú jeho individuálnym potrebám: od narodenia do tretieho roku života.

    Humana je prirodzene sladká, neobsahuje žiadny dodatočný cukor. Prirodzenú sladkosť umelé mliečka strácajú pri spracovaní. Čím dlšie sa kravské mlieko vezie do výrobne a čím viackrát sa musí zohrievať, tým viac sa štiepia bielkoviny a tak je horkejšie. Humana sa zahrieva iba raz a zváža sa z rodinných fariem maximálne 50 km 🙂

    Včera ste riešili a diskutovali sladkosť, tak sa dnes na to bližšie pozrieme. Otvorila som nové fórum s touto témou. Teším sa na vaše príspevky 🙂

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-humana/ochutnali-ste-vami-pouzivane-umele-mliecko-chuti-vam/

    Dobré ráno dievčatá, kedy ste dnes vstávali? Amia ma nechala vyspať až do ôsmej 🙂

    Humana je prirodzene dobrá, pretože sme schopní sledovať pôvod našich surovín. Mlieko pochádza z rodinných fariem z blízkeho okolia výrobne vo Vestfálsku. Kravy sú kŕmené výlučne geneticky nemodifikovanou potravou, aby ich mlieko bolo čo najkvalitnejšie a bezpečné pre vaše deti.

    Dobré ránko dievčatá 🙂 Dúfam, že ste mali príjemné vstávanie s Vašimi detičkami. Ďakujem Vám za všetky včerajšie reakcie, ktoré nás príjemne prekvapili. Dnes budeme otvárať nové témy týkajúce sa pôvodu surovín výroby Humany. Želám Vám krásny a slnečný deň 🙂

    Milé mamičky, rada by som sa vám predstavila. Volám sa Dada a som moderátorkou kampane “Dni s Humanou” na Modrom koníku, ktorá dnes začína.

    Práve pripravujeme kampaň "Dni s Humanou", ktorá začne od pondelka. Viete, čo vyrába spoločnosť Humana?