KRÉMOVÉ REZY-Suroviny:
Cesto : 300 g hladkej múky, 50 g masla, 100 g práškového cukru, 1 prášok do pečiva, 1 lyžica kakaa, 6-7 lyžíc mlieka ( podľa potreby )
Krém : 750 ml mlieka, 2 vanilkové pudingy, 250 g práškového cukru, 200 g masla, 1 vanilkový cukor
Poleva : 250 g práškového cukru, 1 lyžica horúcej vody, 1 lyžička oleja, 3-4 lyžice citrónovej šťavy ( všetko vymiešať do hladkej polevy )
Asi 40 ks dlhých piškôt, rum alebo studená káva
Postup
Z prísad vypracujeme cesto, rozdelíme na polovicu, vyvaľkáme každú na plát, uložíme na plech a upečieme.
Z mlieka, pudingov, a vanilkového cukru uvaríme puding a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom, postupne zašľaháme vychladnutý puding.
Prvý plát cesta natrieme polovicou krému, poukladáme tečsne vedľa seba v káve alebo rume namočené piškóty, zakryjeme druhou polovicou krému a priložíme druhý upečený plát.
Koláč jemne zaťažíme a necháme do druhého dňa v chlade. Na druhý deň polejeme citrónovou polevou a necháme stuhnúť.