@cibka89 ďakujem 🙂
Na oleji som najprv orestovala stehna, aby sa zatiahli, potom som ich dobre osolila aby pustili šťavu. Keď boli opečené, vybrala som a do výpeku som dala nakrájanú cibuľu, 3ks bobkoveho listu, lyžičku čierneho korenia, r lyžičky červenej papriky a lyžičku drevenej rasce. Osmahla som to všetko, potom som pridala mäso a podliala troškou vody, aby sa to dusilo. Dusíka som tak dlho ako som mohla... Nakoniec som pridala horúcu vodu asi 4dcl a nechala prejsť varom. Mäso vybrala a omáčku zahustila. Klasika, smotana a múka.. Ja pridávam aj dve lyžičky tej stavy, aby sa omáčka nezdrcla... Tak som nechala prevriet už zahustenu omáčku. Ochutnala, čo bolo treba, som ešte pridala, dochutila. Dala som dnu mäso a ešte pomaly varila, pre lepšiu chuť. 🙂
Vyzerá mnamkovo prosím podeli sa o svoj recept ďakujem