1 / 157
    Domáca pizza - moja (moravské mäso, kukurica, paradajka, paparika)

    Mozem po prosit recept na pizzu? Ja som svoj notes z receptamy stratila. Dakujem

    5. jan 2018

    tiez sa pripajam dakujem

    12. jan 2018

    @petra0801
    @alex1271

    Cesto robím podľa detskej kuchárskej knihy z Lidla :-P

    No a ešte taký typ.. ja keď už mám cesto pripravené na plechu, tak najprv celú pizzu potriem s olivami, kde rozpucim cesnak. Hlavné okraje potriem. A omáčku na pizzu robím z paradajkového pyré + pretlačený cesnak + veľa oregana.

    Na to suroviny podľa chuti a ešte úplne nakoniec posypem opäť oreganom.

    12. jan 2018

    @catrina_s daj rcpt na cesto😉

    12. jan 2018
    12. jan 2018

    @catrina_s ďakujem za ochotu,cesto mám podobné ale rada vyskúšam aj to tvoje,dik

    12. jan 2018

    @snehuuulienka sesternica robí nejaké aj s čiernym pivom, tak chcem vyskúšať aj tamto.

    12. jan 2018

    @catrina_s odskúšaj,ak bude fajnove,potom na mňa klikni a helfni mi potom rcpt☺

    12. jan 2018

    @snehuuulienka jasné, pošlem 🙂

    12. jan 2018

    @catrina_s s pivom ?no poprosim aj aj ak vyskusas a namna kliknes dakujem, a ja zase robim s jogurtom

    13. jan 2018

    a este ma napadlo v recepte mas napisane teda z knihy morcacie prsia tie ako pridavas na pizzu ako pripravene ? a taktiez by mna zaujimala omacka aky je tam postup recept Dakujem

    13. jan 2018

    a zabudla som este prepac tolko otazok 🙂aky davas na vrch syr ?

    13. jan 2018

    Máte na pizzu speciálnx plech? Vďaka

    23. feb 2018

    @alex1271
    Och až teraz som si všimla správy..
    Suroviny podľa knihy nedávam, len cesto. Takže tou tou morcacinu nedávam 🙂
    Omáčku robím tak, že prelisujem cesnak do olivového oleja. Potriem s tým celú pizzu a tak omáčku. Takže paradajkové pyré, oregano a zase prelisovaný cesnak.
    Na vrch dávam syr eidam alebo gouda alebo mozzarella 🙂

    23. feb 2018

    @verkaia obyčajný, len okrúhly a potom okrúhly ale celý dierkovany, na dokonalé prepecenie pizze.
    Videla som, že aj v Kauflande majú. Ja mám z Mobelix.

    23. feb 2018

    Vďaka musím kupit a na kolko mm čeští vyvalkate ? 🙂

    23. feb 2018

    @verkaia cesto vyvalkate

    23. feb 2018

    vyzerá super 👍,mne sa tiež prednedavnom podarilo konecne take cesticko okruhle,vdaka plechu na pizzu..🙂

    23. feb 2018

    @verkaia och ja to na tenko valkam a potom podrastie ešte v rúre.

    23. feb 2018

    @20mimka no plechy na pizzu sú na to najlepšie 🙂

    23. feb 2018

    @catrina_s ahoj prosim ta to cesto nechavas aj kysnut? Ak ano ako dlho?

    23. feb 2018
    23. feb 2018

    @malinka158 jasné nechávam. No čas presne neviem. Dám do misky kisky a nechám tak. Keď mi zo dvakrát pukne, tak idem robit pizzu.

    23. feb 2018

    @catrina_s aj ja pouzivam misku kisku,super vec,tiež mozem odporučiť 👍,a ked necháte na 2krat vykusnut,bude jemnejsie akokeby,aj buchty napr..🙂

    23. feb 2018

    @20mimka u nas to mama pouzivala odkedy si pamatam... Tak aj vo svojej domacnosti som musela mat 🙂

    23. feb 2018

    @20mimka ako na dvakrát vykysnúť? V polovici kysnutia prehnietit? Ďakujem

    21. feb 2019