Postup: Vsetky suroviny dame do misky a vymiesame do tuheho nelepiveho cesta ( ak sa vsetky suroviny neprepoja, pridajte trosku mlieka ). Z cesta vyformujeme bochnik a pecieme na papieri na pecenie v rure vyhriatej na 180°C cca 45min. Nezjedenu stolu zabalime natesno do alobalu.
Suroviny:
300g hladkej spaldovej muky
100g trstinoveho cukru
125g jemneho tvarohu
50g susenych hrozienok
50g sus.brusnic
50g nasekanych mandli
90g zmaknuteho kokosoveho oleja
1 cele vajce
1 CL pernikoveho korenia
1 CL mletej skorice
1/2 bal.pdp
trochu mlieka
stipka soli
Postup:
Vsetky suroviny dame do misky a vymiesame do tuheho nelepiveho cesta ( ak sa vsetky suroviny neprepoja, pridajte trosku mlieka ). Z cesta vyformujeme bochnik a pecieme na papieri na pecenie v rure vyhriatej na 180°C cca 45min.
Nezjedenu stolu zabalime natesno do alobalu.