100g fazule 50g ciceru plechovka kukurice, pripadne mrazena 1-2cibule 1-2 struciky cesnaku 400g hovadzieho masa 200ml cerveneho vina 100ml vody paradajky v plechovke sol, korenie, cili papricky
Postup: Strukoviny ( namocene den vopred ) uvarime. Vo vyssom hrnci opecieme na olivovom oleji nakrajanu cibulu, pridame cesnak a na pasiky nakrajane maso. Nechame ho zatiahnut, osolime, okorenime a dusime s trochou vody do zmaknutia. Pridame ostatne suroviny. Podlejeme cervenym vinom, premiesame a povarime. Podavame s ryzou alebo bulgurom.
100g fazule
50g ciceru
plechovka kukurice, pripadne mrazena
1-2cibule
1-2 struciky cesnaku
400g hovadzieho masa
200ml cerveneho vina
100ml vody
paradajky v plechovke
sol, korenie, cili papricky
Postup:
Strukoviny ( namocene den vopred ) uvarime.
Vo vyssom hrnci opecieme na olivovom oleji nakrajanu cibulu, pridame cesnak a na pasiky nakrajane maso. Nechame ho zatiahnut, osolime, okorenime a dusime s trochou vody do zmaknutia. Pridame ostatne suroviny. Podlejeme cervenym vinom, premiesame a povarime. Podavame s ryzou alebo bulgurom.