Postup: Na olivovom oleji orestujeme nadrobno nasekanu cibulu, pridame listy spenatu a medvedieho cesnaku a nechame ich zvadnut. Odstavime z plamena. V osolenom vyvare uvarime zemiaky. Potom cast vyvaru zlejeme, pridame orestovane listy a rozmixujeme ponornym mixerom. Prilejeme ryzovu smotanu, okorenime, pridame drvenu rascu a nechame prevarit.
Suroviny:
cerstvy listovy spenat
cibula
medvedi cesnak
zemiaky
zeleninovy vyvar
ryzova smotana
morska sol
mlete cierne korenie
drvena rasca
olivovy olej
Postup:
Na olivovom oleji orestujeme nadrobno nasekanu cibulu, pridame listy spenatu a medvedieho cesnaku a nechame ich zvadnut. Odstavime z plamena.
V osolenom vyvare uvarime zemiaky. Potom cast vyvaru zlejeme, pridame orestovane listy a rozmixujeme ponornym mixerom. Prilejeme ryzovu smotanu, okorenime, pridame drvenu rascu a nechame prevarit.