aj ja 🙂
Suroviny:
250g spaldovej cz muky
80g kokosoveho oleja
125g kyslej smotany/bieleho jogurtu
1/2 CL soli
1/2 CL pdp
1 vajce
Postup:
Vsetky prisady na cesto spolu vymiesit na hladke cesto. Vyformovat bochnik a nechat 30min. odpocivat v chlade. Potom vyvalkat a vlozit do tortovej formy-vymastenej a okraje trochu nadvihnut po obvode. Ozdobit podla vlastnej chuti - ja som dala trosku domaceho kecupu, prelisovany cesnak, sunku, paradajky, cuketu, platky parmezanu, cerstvu bazalku a tymian. Piect 30min. pri 200°C.
@ivonica
@danulienkas nech sa paci, recept pridany 🙂 dobru chut
@catherine63 dakujem pekne 🙂
mnam, uz mam obed na zajtra 🙂
@ivonica nie je zac 🙂
@danulienkas tak nech chuti 🙂
Vyzerá to veľmi chutne - možem poprosiť recept?